RV Boomverzorging & Brandhout

Snoeien en vellen van bomen & verkopen van brandhout regio Tielt 

RV Boomverzorging & Brandhout uit Tielt is een jong en dynamisch bedrijf. Vader en zoon werken samen en delen dezelfde passie die ze uitoefenen in hun job. Door opleidingen wordt de kennis over de boomsoorten en het snoeien ervan bijgehouden. Zo kunnen wij u steeds de beste service en kwaliteit bieden. Bekijk hier alvast enkele foto's van onze reeds uitgevoerde werken.

Boomwerken & brandhout

RVB te Tielt zorgt voor een totaalpakket op het gebied van bomen en aanverwanten. Van het aanplanten tot snoeien en het onderhoud van de boom. Je kan er ook terecht voor het vellen en opruimen van bomen. Zo wordt in samenspraak met de klant beslist voor het al dan niet hakselen van de takken, wegnemen van de wortels, ter plaatse verwerken van het hout naar brandhout of het verhandelen van het hout. In samenspraak met de klant, tuinaannemer of tuinarchitect kunnen de bomen aangeplant worden met bijpassende onderbeplanting.

Tevens kan er gezorgd worden voor het klaarleggen van het terrein voor een optimale groeiconditie van de planten in samenloop met het mooi uitkomen van uw tuin. RV Boomverzorging & Brandhout voor uw op maat gemaakte uitvoering van de wensen voor de perfecte boom in uw tuin. Contacteer ons voor meer informatie.

Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Boomverzorging
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Brandhout 
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Boomverzorger
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Aanplanten van bomen
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Hakselen van takken
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Snoeien 
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Onderhoud van bomen
Vloeren & Tegels ER & Zonen Heist-op-den-Berg Vellen van bomen 
 Wegnemen van wortels
 Klaarleggen van terrein

MEER INFO? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!