Ruitenwasser Peter

Professioneel ruitenwasser voor de regio Hamme

GRATIS PRIJSOFFERTE? BEL ONS VANDAAG NOG!

Voor de schoonmaak, reinigen en onderhouden van ramen, rolluiken, garagepoorten en dakgoten moet u bij ruitenwasser Peter te Hamme zijn!

Ruitenwasser Peter is gevestigd in Hamme (Moerzeke) en zorgt als klein bedrijf voor de perfecte schoonmaak van al uw ramen, rolluiken en zelfs dakgoten. Wij reinigen alles op traditionele wijze, waardoor het eindresultaat steeds schitterend is.

Ramen


Bij glazenwasser Peter kunt u ook terecht voor de schoonmaak van alle soorten ramen, gaande van gewone ramen in uw huis of bedrijf tot veranda’s, serres,… Wij kunnen tot een hoogte van 11.5m gaan (met ladder).

Afwassen garagepoorten


Ook het afwassen van garagepoorten nemen wij graag voor onze rekening. Ook hier gaan wij op de klassieke wijze aan de slag wat betekent dat wij water en speciale zeep gebruiken om tot een perfect resultaat te komen.

Afwassen rolluiken


Het reinigen van rolluiken wordt door heel wat mensen vergeten. Dit komt omdat u zelden zelf de buitenkant van uw rolluiken ziet. Laat daarom uw rolluiken afwassen op een correcte en efficiënte manier. Neem daarvoor contact op met ruitenwasser Peter!

Uitkuisen en afwassen dakgoten


Voorkom lekken en waterschade en bel erkend schoonmaker Peter Campo uit Hamme voor het uitkuisen en afwassen van uw verstopte en vervuilde dakgoten.