Schoonmaakbedrijf Leuven

Rudy Ruiten wast alles binnen & buiten voor bedrijven en dit in de regio Vlaams-Brabant. Rudy Ruiten staat al sinds 1992 voor u klaar als het gaat om het reinigen van ruiten, het schoonmaken van horeca- en bedrijfspanden of de eerste opkuis na een verbouwing of renovatie. Onze schoonmaakdiensten zijn 7 dagen per week oproepbaar tussen 5 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds, maar geen nood als het wat later is.

U kunt ons bellen voor de volgende diensten; reinigen met hoge druk, dagelijks of periodiek onderhoud van kantoren en bureaumeubilair, reinigen van opritten en terrassen, reinigen rolluiken en reclamepanelen, algemeen tuinonderhoud en aanleg. Wij bieden ook de mogelijkheid om silo's, magazijnen, winkels, rusthuizen, ministeries, en woningen na verhuur te reinigen.

 

Reinigen ruiten

Ruiten wassen is een specialisatie, zeker als het op grote hoogte moet gebeuren. Rudy Ruiten uit Tervuren (Vossem) kan, met onze hoogtewerker, tot 30 meter hoogte komen en voor flatgebouwen beginnen wij van bovenaf en dit zonder touwen. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het reinigen van ruiten en ramen, zowel voor binnen als buiten. Ook voor schuine afdaken, veranda’s en moderne gebouwen draaien we onze hand niet om. Wij staan zes dagen per week (niet op zondag) tot uw beschikking in de hele regio Leuven voor al uw ruiten en ramen. Bij onze prijs is ook het kuisen van de raamkozijnen inbegrepen.

Schoonmaak

Voor het betere schoonmaakwerk moet u bij Rudy Ruiten zijn. Met ons ervaren team zijn wij gespecialiseerd in het kuisen van bedrijfspanden en horecagelegenheden. Zo zijn wij wekelijks te vinden bij een aantal cafés in Leuven, waar wij na afloop ook al het afval, glas en karton meenemen. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar tussen 5 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds. Uiteraard kunnen wij in noodgevallen ook langer doorwerken: als het af moet, moet het af! Wij werken samen met een aantal grote bouwfirma’s en maken maandelijks ook enkele kerken en scholen schoon, onze ervaring is dus zeer divers!

Eerste opkuis

De eerste grote schoonmaak na een verbouwing of renovatie is altijd de ergste. Alle troep moet eruit om het huis weer toonbaar te maken, waarom zou u die klus dus niet uit handen geven? Rudy Ruiten staat in dat geval voor u klaar om uw pand of huis weer brandschoon achter te laten. Wij reinigen voor u de plafonds, muren, vloeren en alle hoeken en gaten. Ook verwijderen wij daarbij de resten van siliconenkit, cement- en verfresten en ander achtergebleven bouwmateriaal. Zo is de woning klaar voor de intrek, onze diensten zijn ook beschikbaar voor nieuwbouwwoningen.

 

Meer informatie?

Neem bij interesse in onze diensten even contact op via e-mail.
Wij staan steeds voor u klaar.

CONTACTEER ONS