Spanplafonds Lanaken, Maasmechelen

RS Spanplafonds

Meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds te Lanaken en Maasmechelen. Vakmanschap en maatwerk gegarandeerd.

Wie zijn wij?

RS Spanplafonds, gevestigd in Maasmechelen, heeft ondertussen al meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds en zijn een vaste waarde in de streek. Wij leveren vakmanschap, maatwerk en kunnen wij de klant altijd een goed en eerlijk advies geven. Voor een offerte van een spanplafond komen wij vrijblijvend bij u ter plaatse. We bekijken steeds de mogelijkheden en bespreken deze zorgvuldig.

Wij werken met verschillende merken, warme, koude en akoestische spanplafonds, waardoor de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Er zijn verschillende soorten kleuren, afwerkingen en uitvoeringen mogelijk. Een spanplafond past in elke ruimte met elk hun eigen interieurstijl. Spanplafonds zijn perfect voor renovatie van uw huidige woning maar ook bij nieuwbouw is een spanplafond een meerwaarde.

RS Spanplafonds te Maasmechelen biedt een mooie strakke afwerking met de mogelijkheid tot het integreren van gordijnkappen, spots, verlichtingselementen en alle soorten technische en decoratieve elementen.

Montage van een spanplafond.

Montage van een spanplafond veroorzaakt geen hinder en wordt in de meeste gevallen in een dag afgewerkt. Meubels kunnen blijven staan. Het spanplafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. Afbraak van het oude plafond is niet nodig. Spots, geluid en/of verlichtingsarmaturen zijn perfect integreerbaar in uw spanplafond. Klassieke lusters zijn ook mogelijk in uw spanplafond. Met sierlijsten kunt u de overgang van plafond naar muur een extra uitstraling geven. Met een sierlijst is uw plafond helemaal af. Daarom heeft RS Spanplafonds te Maasmechelen een uitgebreid assortiment sierlijsten en ornamenten in verschillende materialen en stijlen. Klassiek of modern, u vindt altijd een sierlijst die bij u past. Contacteer ons voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een spanplafond van RS Spanplafond?

U hoeft uw plafond niet meer te schilderen en zal ook geen barsten of scheuren vertonen. Een spanplafond van RS Spanplafond behoudt de strakke uitstraling. Spanplafonds zijn naadloos tot 5,1 meter breed en zeer onderhoudsvriendelijk (volledig afwasbaar). Spanplafonds blijven steeds de strakke uitstraling behouden. Wij geven 10 jaar garantie op het spanplafond.

CONTACTEER ONS