Fotoalbums

Rouwcentrum Vandekerckhove

Uw begrafenisondernemer voor Oosterzele en buurgemeenten.

Op de moeilijkste momenten staan wij voor u klaar

Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van onze uitvaartonderneming zitten diep verankerd in Oosterzele. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene. Als lokale begrafenisondernemer maken wij in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties.

Wij regelen alles voor een passend afscheid

Wij verzorgen de volledige begrafenis of crematie, inclusief alle bijhorende administratieve verplichtingen. Uiteraard zijn wij dag & nacht bereikbaar. Alles (ook het begroeten in ons funerarium) gebeurt in het eigen dorp Oosterzele. In ons funerarium in Oosterzele overheerst een huiselijk en intiem gevoel. Afscheid nemen van uw opgebaarde dierbare past niet in een kille omgeving.

Natuurbloemstukken worden in ons eigen atelier opgemaakt. U hebt de keuze uit onze eigen creaties, maar desgewenst ontwerpen wij ook unieke stukken volgens uw specifieke wensen. Rouwdrukwerk besteden wij uit aan een professionele drukker met jarenlange ervaring. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons ook terecht voor alle graf- & urnenveldmonumenten, al dan niet volgens uw eigen ontwerp, asjuwelen en andere rouwartikelen, waaronder enkele exclusieve collecties.

Nabestaanden durven soms moeilijk te vragen naar de prijs van een uitvaart. Wij houden van eerlijkheid en vinden het niet meer dan normaal dat wij u vooraf helder informeren over de te verwachten kosten. Zo besparen we u extra onaangename verrassingen in een moeilijke periode. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.

Rouwcentrum Vandekerckhove, uw begrafenisonderneming - uitvaartverzorging - begrafenissen - crematies voor Oosterzele en buurgemeenten.

Nieuws & activiteiten

In memoriam: Anna Roelkens

Mevrouw Anna Roelkens uit Oosterzele, echtgenote van de heer Aimé Lagaert, geboren in Schelderode op 8 december 1942,is in het AZ Sint-Lucas in Gent overleden op 15 maart 2019.Rouwbrief en condoleren: https://www.rouwcentrumvandekerckhove.be.Ga naar de rubriek 'In memoriam', onderaan...
lees meer
In memoriam: Anna Roelkens

In memoriam: Germain Steurbaut

De heer Germain Steurbaut uit Balegem, echtgenoot van mevrouw Anna De Wettinck, geboren in Munte op 11 augustus 1934, is overleden in Residentie Bruggenpark in Zottegem op 1 maart 2019.   Rouwbrief en online condoleren: https://www.rouwcentrumvandekerckhove.be. Ga naar de rubriek 'In...
lees meer
In memoriam: Germain Steurbaut
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwcentrum Vandekerckhove.

Contact

Rouwcentrum Vandekerckhove

Reigerstraat 25, 9860 Oosterzele
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Bloemstukken
  • Crematies
  • Funerarium
  • Rouwcentrum
  • Uitvaartverzorging
  • Uitvaartzorg
Maandag 18.00u-19.30u
Dinsdag 18.00u-19.30u
Woensdag 18.00u-19.30u
Donderdag 18.00u-19.30u
Vrijdag 18.00u-19.30u
Zaterdag 17.00u-18.30u
Zondag Gesloten

Ook buiten bovenstaande begroetingsuren zijn wij zeven dagen op zeven, dag en nacht bereikbaar op tel. 0474 99 14 34.