Fotoalbums

Rouwcentrum Vandekerckhove

Uw begrafenisondernemer te Oosterzele.

Op de moeilijkste momenten staan wij voor u klaar

Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van onze uitvaartonderneming zitten diep verankerd in Oosterzele en sinds kort zijn wij ook actief in Geraardsbergen. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene. Als lokale begrafenisondernemer maken wij in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties.

Wij regelen alles voor een passend afscheid

Wij verzorgen de volledige begrafenis of crematie, inclusief alle bijhorende administratieve verplichtingen. Uiteraard zijn wij dag & nacht bereikbaar. Alles (ook het begroeten in ons funerarium) gebeurt in het eigen dorp Oosterzele. In ons funerarium in Oosterzele overheerst een huiselijk en intiem gevoel. Afscheid nemen van uw opgebaarde dierbare past niet in een kille omgeving.

Natuurbloemstukken worden in ons eigen atelier opgemaakt. U hebt de keuze uit onze eigen creaties, maar desgewenst ontwerpen wij ook unieke stukken volgens uw specifieke wensen. Rouwdrukwerk besteden wij uit aan een professionele drukker met jarenlange ervaring. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons ook terecht voor alle graf- & urnenveldmonumenten, al dan niet volgens uw eigen ontwerp, asjuwelen en andere rouwartikelen, waaronder enkele exclusieve collecties.

Nabestaanden durven soms moeilijk te vragen naar de prijs van een uitvaart. Wij houden van eerlijkheid en vinden het niet meer dan normaal dat wij u vooraf helder informeren over de te verwachten kosten. Zo besparen we u extra onaangename verrassingen in een moeilijke periode. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.

Rouwcentrum Vandekerckhove, uw begrafenisonderneming - uitvaartverzorging - begrafenissen - crematies voor Geraardsbergen en Oosterzele.

Nieuws & activiteiten

In memoriam: Christian Dierick

De heer Christian Dierick uit Scheldewindeke,leraar geschiedenis aan het Erasmus Atheneum Deinze,geboren op 28 juli 1940 in Gent,is thuis overleden op 2 maart 2018.Rouwbrief en gelegenheid tot condoleren op www.rouwcentrumvandekerckhove.be . Ga naar de rubriek "In memoriam" onderaan de...
lees meer
In memoriam: Christian Dierick

In memoriam: Aleydis Iemants

Mevrouw Aleydis Iemants uit Oosterzele,weduwe van de heer Albert De Block,geboren in Sint-Maria-Oudenhove op 29 november 1924,is op 8 februari 2018 overleden in het WZC in Lemberge.Rouwbrief en gelegenheid tot condoleren op www.rouwcentrumvandekerckhove.be . Ga naar de rubriek "In memoriam"...
lees meer
In memoriam: Aleydis Iemants
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwcentrum Vandekerckhove.

Contact

Rouwcentrum Vandekerckhove

Reigerstraat 25, 9860 Oosterzele

Vestigingen

Naturelle by Fleur Couleur
Gasthuisstraat 47, 9500 Geraardsbergen
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Bloemstukken
  • Crematies
  • Funerarium
  • Rouwcentrum
  • Uitvaartverzorging
  • Uitvaartzorg
Maandag 18.00u-19.30u
Dinsdag 18.00u-19.30u
Woensdag 18.00u-19.30u
Donderdag 18.00u-19.30u
Vrijdag 18.00u-19.30u
Zaterdag 17.00u-18.30u
Zondag Gesloten

Ook buiten bovenstaande begroetingsuren zijn wij zeven dagen op zeven, dag en nacht bereikbaar op tel. 0474 99 14 34.