Rouwcentrum Vandekerckhove

Rouwcentrum Vandekerckhove

Uw begrafenisondernemer te Oosterzele.

Op de moeilijkste momenten staan wij voor u klaar

Rouwcentrum Vandekerckhove is na dertig jaar nog steeds een familieonderneming waarin drie generaties samenwerken. De wortels van onze uitvaartonderneming zitten diep verankerd in Oosterzele en sinds kort zijn wij ook actief in Geraardsbergen. Wij geven nabestaanden de kans om afscheid te nemen in het eigen dorp van de overledene. Als lokale begrafenisondernemer maken wij in de eerste plaats tijd voor de nabestaanden. Wij handelen niet alles op een drafje af, maar hebben oor naar uw verhaal en delen in uw emoties.

Wij regelen alles voor een passend afscheid

Wij verzorgen de volledige begrafenis of crematie, inclusief alle bijhorende administratieve verplichtingen. Uiteraard zijn wij dag & nacht bereikbaar. Alles (ook het begroeten in ons funerarium) gebeurt in het eigen dorp Oosterzele. In ons funerarium in Oosterzele overheerst een huiselijk en intiem gevoel. Afscheid nemen van uw opgebaarde dierbare past niet in een kille omgeving.

Natuurbloemstukken worden in ons eigen atelier opgemaakt. U hebt de keuze uit onze eigen creaties, maar desgewenst ontwerpen wij ook unieke stukken volgens uw specifieke wensen. Rouwdrukwerk besteden wij uit aan een professionele drukker met jarenlange ervaring. Op die manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons ook terecht voor alle graf- & urnenveldmonumenten, al dan niet volgens uw eigen ontwerp, asjuwelen en andere rouwartikelen, waaronder enkele exclusieve collecties.

Nabestaanden durven soms moeilijk te vragen naar de prijs van een uitvaart. Wij houden van eerlijkheid en vinden het niet meer dan normaal dat wij u vooraf helder informeren over de te verwachten kosten. Zo besparen we u extra onaangename verrassingen in een moeilijke periode. Aarzel niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren.

Rouwcentrum Vandekerckhove, uw begrafenisonderneming - uitvaartverzorging - begrafenissen - crematies voor Geraardsbergen en Oosterzele.

Nieuws & activiteiten

Budgetbegrafenissen.be goes viral

Het aanbod van budgetbegrafenissen en -crematies is niet langer beperkt tot de regio Gent en Aalst: voortaan kunt u bij ons terecht voor uitvaarten in alle Vlaamse provincies, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Provincies Henegouwen (Hainaut) en Waals-Brabant (Brabant Wallon). Voor...

lees meer
Budgetbegrafenissen.be goes viral

In memoriam: Albert Sergeant

De heer Albert Sergeant, geboren in Oosterzele op 17 augustus 1925,

is overleden in het woonzorgcentrum OLV Ter Veldbloemen in Oosterzele op 3 november 2017.

De plechtige uitvaartdienst, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben

in de dekenale kerk te Oosterzele

op zaterdag...

lees meer
In memoriam: Albert Sergeant
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwcentrum Vandekerckhove.

Contact

Rouwcentrum Vandekerckhove

Reigerstraat 25, 9860 Oosterzele

Vestigingen

Naturelle by Fleur Couleur
Gasthuisstraat 47, 9500 Geraardsbergen
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Bloemstukken
  • Crematies
  • Funerarium
  • Rouwcentrum
  • Uitvaartverzorging
  • Uitvaartzorg
Maandag 18.00u-19.30u
Dinsdag 18.00u-19.30u
Woensdag 18.00u-19.30u
Donderdag 18.00u-19.30u
Vrijdag 18.00u-19.30u
Zaterdag 17.00u-18.30u
Zondag Gesloten

Ook buiten bovenstaande begroetingsuren zijn wij zeven dagen op zeven, dag en nacht bereikbaar op tel. 0474 99 14 34.