Rouwbegeleiding Senkaflex

Rouwbegeleiding Senkaflex

Rouwbegeleiding Temse

Het verlies van een dierbare betekent vaak een lange tijd van rouw. Karin Verheyen is al 15 jaar gespecialiseerd in rouwbegeleiding en leert u in haar praktijk opnieuw zin te krijgen in het leven. "Het is mijn passie om mensen veerkracht te geven na een verlies of een ingrijpende gebeurtenis."

Rouwproces

Karin Verheyen verloor zelf haar echtgenoot na en ziekte, maar slaagde erin om de draad van het leven opnieuw op te nemen. Ondertussen is ze al 15 jaar bezig met het begeleiden van mensen die hetzelfde meemaakten. Als ervaringsdeskundige weet ze dan ook als geen ander hoe je kan leren leven na het overlijden van een dierbare of een verlies. En dat zelfs mét goesting. In deze tijd en in deze maatschappij is het niet meer vanzelfsprekend om over zo'n moeilijke periodes heen te komen. Er is minder tijd voor elkaar en bovendien is er minder tolerantie voor mensen die lijden. Het is Karin's missie om mensen meer veerkracht te geven zodat ze beter gewapend zijn tegen stress en moeliljke momenten.

Verliesverwerking

Bij Rouwbegeleiding Senkaflex in Temse werkt Karin niet alleen met mensen die geconfronteerd worden met een overlijden. Verlies wordt er zeer ruim geïnterpreteerd. Niet alleen de dood van een geliefd persoon zorgt voor een rouwproces, dat is ook zo bij bv. een echtscheiding, burn-out, een ongwilde kinderloosheid,... Rouwen is een persoonlijk antwoord op verlies. Lees meer...

Contacteer ons voor meer informatie.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Rouwbegeleiding Senkaflex.

Contact

Rouwbegeleiding Senkaflex

Aragonialaan 2, 9140 Temse

Vestigingen

Berchem
Sint-Hubertusstraat 57, 2600 Berchem
  • Burn-out
  • Rouwcentrum
  • Trauma en verlies
T0489554132
M0489 55 41 32
Ond. nr.0811.677.588

Steeds op afspraak.