Rouffa Tegels

Uw expert in tegels, sanitair en verwarming voor Bilzen & Maasmechelen

Kwaliteitsvolle tegels regio Bilzen en Maasmechelen

Anders dan bij andere tegelverdelers vindt u bij Rouffa Tegels in Lanaken een expert in vloertegels, wandtegels en terrastegels die kwaliteitsvolle tegels aanbiedt aan messcherpe prijzen voor de regio's Bilzen, Maasmechelen en omstreken. Daarenboven staat de zaakvoerder hier zelf in de showroom. U kan dus niet alleen zeker zijn van duurzaamheid en kwaliteit, maar ook van een persoonlijke service. Wist u dat u bij Rouffa Tegels niet alleen de tegels kan kopen, maar deze ook via dezelfde firma kan laten plaatsen? Zo hoeft u na uw aankoop niet meer op zoek te gaan naar een vakman die de plaatsing voor zijn rekening neemt.

Vloeren en tegels Rouffa Dritan Bilzen en Maasmechelen

Vloeren

Vloertegels in alle vormen en maten en zeker en vast binnen uw budget!

Wandtegels

Kies wandtegels in natuursteen of opteer voor keramische tegels. Perfect voor elke stijl van keuken of badkamer.

Terrastegels

Aan welke terrastegel had u gedacht? Wij verzorgen zowel kleine als grote tegelprojecten.

Verwarming en sanitair Rouffa Dritan Bilzen en Maasmechelen

Centrale verwarming & sanitair

Niet alleen tegelwerk, maar ook sanitair werk is een specialisatie van Rouffa Tegels. U kan dus ook uw centrale verwarming en sanitair door deze vakman laten plaatsen.

Badkamers

Zelfs een complete badkamerrenovatie of nieuwe badkamer behoort tot de mogelijkheden. Van tegels en sanitair tot het plaatsen van badkamermeubels en verlichting.

Contacteer Rouffa Dritan Bilzen en Maasmechelen

Contact

U vindt de showroom op de Kiezelweg 199 in Veldwezelt (Lanaken). Zo is Rouffa Tegels in de regio Bilzen en Maasmechelen de tegelspecialist waar u zeker eens moet langsgaan! De zaak is elke dag geopend, zelfs op zaterdag en zondag. Graag tot snel!