Scootmobielen & Rolstoelen Hego-Mobile

Uw speciaalzaak voor Hasselt en omstreken

Scootmobielen, rolstoelen, rollators en driewielfietsen

Het grootste aanbod van Belgie in scootmobielen, rolstoelen en rollators. Wij staan garant voor klantgericht advies: een hulpmiddel op maat. Alle scootmobielen die wij aanbieden hebben wij op voorraad. U kan tijdens openingsuren of na telefonische afspraak geheel vrijblijvend komen kijken en op uw gemak uitproberen. Alleen op deze manier kan u het hulpmiddel vinden dat het best bij u past. Wij begeleiden u in deze keuze.

Herstelservice

Hego-Mobile garandeert u een snelle herstelservice, vraag maar aan onze klanten! Wij hebben ons gespecialiseerd in het herstellen van verschillende merken scootmobielen en rolstoelen. Herstellingen worden in ons atelier uitgevoerd met de grootste zorg, zodoende hoeft u geen dagen of weken op uw vervoermiddel te wachten. Wij herstellen uw scootmobiel. Indien u geen hersteller kan vinden, staan wij voor u klaar. Problemen onderweg, aarzel niet om te bellen. Misschien kunnen wij u telefonisch al verder helpen!

Aanvraag tot tussenkomst in de terugbetaling

Hego-Mobile is zowel erkend door alle mutualiteiten als door het VAPH (Vlaams Fonds). Dit betekent dat wij bij elke mutualiteit een aanvraag tot tussenkomst voor de aanschaf van een elektrische scooter, manuele of elektrische rolstoel of rollator kunnen indienen. De terugbetaling gebeurt via de derdebetalersregeling. Hego-Mobile begeleidt u van het begin van de aanvraag tot de aflevering van uw mobiliteitshulpmiddel. Voor het openen van een terugbetalingsdossier is geen enkele kost verbonden. Geen tussenkomst = geen kost! Op voorschrift van een arts kan voor de meeste elektrische scooters, rolstoelen en rollators een terugbetaling van de mutualiteit bekomen worden. Wij hanteren de prijzen die door het riziv worden bepaald. Vraag bij ons vrijblijvend informatie omtrent uw aanvraag voor tussenkomst door uw mutualiteit.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!