Scootmobielen & Rolstoelen Hego-Mobile

Scootmobielen, rolstoelen & rollators voor Genk, Hasselt, Heist-op-den-Berg, Lier & Zandhoven

Scootmobielen, rolstoelen, rollators en driewielfietsen

Het grootste aanbod van Belgie in scootmobielen, rolstoelen, rollators, mindervalide scooters en rolwagens. Wij staan garant voor klantgericht advies: een hulpmiddel op maat. Alle scootmobielen die wij aanbieden hebben wij op voorraad. U kan tijdens openingsuren of na telefonische afspraak geheel vrijblijvend komen kijken en op uw gemak uitproberen. Alleen op deze manier kan u het hulpmiddel vinden dat het best bij u past. Wij begeleiden u in deze keuze.

Herstelservice

Hego-Mobile garandeert u een snelle herstelservice, vraag maar aan onze klanten! Wij hebben ons gespecialiseerd in het herstellen van verschillende merken scootmobielen en rolstoelen. Herstellingen worden in ons atelier uitgevoerd met de grootste zorg, zodoende hoeft u geen dagen of weken op uw vervoermiddel te wachten. Wij herstellen uw scootmobiel. Indien u geen hersteller kan vinden, staan wij voor u klaar. Problemen onderweg, aarzel niet om te bellen. Misschien kunnen wij u telefonisch al verder helpen!

Aanvraag tot terugbetaling van uw scooter, rolstoel of rollator.

Je kan een mobiliteitshulpmiddel aanvragen als je voldoet aan de medische voorwaarden (op voorschrift) en de administratieve voorwaarden (aangesloten zijn bij de Vlaamse sociale bescherming). Leeftijd is geen voorwaarde. Een mobiliteitshulpmiddel koop of huur je op voorschrift van een arts. Daarmee ga je naar een verstrekker (Hego-Mobile) . Die doet een aanvraag voor je hulpmiddel. Na goedkeuring door je zorgkas, bezorgt je verstrekker je het mobiliteitshulpmiddel. De Vlaamse sociale bescherming komt voor een groot stuk tussen in de kosten voor de aankoop of de huur van een mobiliteitshulpmiddel en in de kosten voor het onderhoud en de herstellingen van dat hulpmiddel. Vraag bij ons vrijblijvend informatie omtrent uw aanvraag voor een mobiliteitshulpmiddel of kijk voor meer informatie op deze link.