Fotoalbums

Roobrouck Multi Techniek

Sedert 2010 is Roobrouck Multi Techniek van Simon Roobrouck in leven geroepen door zaakvoerder Simon Roobrouck, die altijd al gepassioneerd was door techniek. Als een erkend & trots lid van FEDELEC, WTCB & Confederatie Bouw kan u rekenen op een betrouwbare en solide partner. Het bedrijf heeft een ruim vakgebied dat omvat zowel in nieuwbouw alsook verbouwing/renovatie van:

Verwarming: (nieuwbouw en renovatie)  centrale verwarming op stookolie, aardgas, biomassa, warmtepomp, thermische panelen, elektrisch of propaan. Verschillende mogelijkheden zoals vloerverwarming, convectoren, radiatoren, luchtverwarming, kachels...

Ventilatie (nieuwbouw en renovatie): een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en voert de vervuilde lucht af. We bieden zowel het systeem C (mechanische afvoer ) als het systeem D (mechanische aan en afvoer) aan met warmteterugwinning. Zo kan u nog energie besparen en een optimaal leefklimaat behalen.

Airconditioning (nieuwbouw enk renovatie) met aan airco installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm is. Maak u geen zorgen voor uw comfort in warme zomerdagen of slapeloze nachten met een airco systeem.

Sanitair omvat wat tijdens een bouw, verbouwing , renovatie enz. geplaatst wordt in de woning ten behoeve van de persoonlijke verzorging. Dit omvat onder andere het toilet, bad, douche, wasbak, wastafel etc. Van waterleiding-kraan tot afvoer-riool , alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Bij de inrichting van de badkamer of toilet zijn er vele zaken waaraan moet gedacht worden. Er is enorm veel keuze aan vorm, materiaal, mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. Graag helpen wij u verder een keuze hierin te maken want er is een duidelijk verschil in kwaliteit en prijs. Wij houden er ons aan een kwaliteitsvolle, hygïenische badkamer af te leveren tegen een correcte prijs met uitstekende kwaliteit. Voor de afbraak en opbouw van uw project zorgen wij van A tot Z. Het enige wat u hoeft te doen is uw materialen kiezen in een showroom naar keuze. Ook voor het onderhoud of plaatsing van uw waterverzachter (afstellen), warmwaterboiler (ontkalken) of uw riolering (ontstopping) kan u ons gerust contacteren.

Wij verzorgen elektrische installaties (nieuwbouw en renovatie) voor woningen en bedrijven. Zowel nieuwbouw als renovatie verzorgen wij uw project met de uiterste zorg. De evolutie der technologie heeft er ook toe geleid dat het segment bekabeling en elektriciteit heel uitgebreid is geworden. Wij helpen u graag verder op de volgende gebieden: Algemene laagspanningsinstallaties (lichtschakelingen en stroomkringen) en sterkstroominstallaties voor kleine en grotere vermogens, dit omvat dimensioneren kabels, opzoeken en oplossen cosinus Phi problemen etc... Domotica en videofonie toepassingen geïntegreerd in een totaalsysteem. Dit systeem kan zelfs nog verder gaan en de verwarming, toegangscontrole en ventilatie sturen. Wij bepalen in samenspraak met u het meest gebruiksvriendelijke systeem voor uw wensen.

Brand en beveiligingsystemen (nieuwbouw en renovhatie)zijn onontbeerlijk geworden voor de veiligheid van de mensen geworden, voornamelijk gebruikt ter preventie van ongevallen/diefstal is dit zeker een verstandige keuze voor uw gemoedsrust. Dit kan van een alarmsysteem tot camerabewaking gaan eventueel gecombineerd met een branddetectie of gasdetectie. Zo kan u gerust zijn dat er niks kan misgaan.

Data en glasvezelbekabeling (nieuwbouw en renovatie) neemt zeker toe in gebruik de voorbije jaren en deze groei zal zeker niet afgeremd worden met toekomstige toepassingen. Graag helpen we u verder in de dimensionering en realisatie van uw datanetwerk inclusief afmonteren patchkast/serverkast. Een overzichtelijke installatie kan alleen maar bijdragen tot het rendement van uw netwerk. Bovenstaande zaken combineren wij graag in uw project, we spreken dan van een totaal systeem die het beste van meerdere zaken combineert tot een energiezuinig middel om uw doel te bereiken.

Wij bedienen Kortrijk en Harelbeke voor zowel particulieren en bedrijven in nieuwbouw of verbouwing (renovatie)

Erkenningsnummers gas G1/G2 & stookolie: GV32901 / TV42740
Erkend technicus schoorsteenveger
Warmtepompen: RESCERT certificering

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Roobrouck Multi Techniek.

Contact

Roobrouck Multi Techniek

Brugsestraat 86, 8531 Hulste
  • Airco
  • Beveiliging
  • Centrale verwarming
  • Domotica
  • Sanitair
  • Ventilatie
  • Warmtepompen
  • Zonne-energie
T0493 18 88 58
Ond. nr.0826.962.513