Uw optiek voor Keerbergen

Ogen zijn een enorm kostbaar bezit, een onmisbaar zintuig, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Je ogen verdienen namelijk het beste en daarvoor ben je bij optiekzaak Rijmenam Optics aan het juiste adres. Onze zaak staat garant voor kwaliteit en service. Naast het opvolgen van de nieuwste trends vinden we permanente vorming ook belangrijk, want alleen op die manier kunnen we op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen, de laatste technologieën en de nieuwste producten. Uw opticien voor Keerbergen en omstreken!

 

Groot assortiment brillen en lenzen

Rijmenam Optics beschikt over een groot assortiment en een ruime keuze aan merken, uiteraard wijzen we jou daarin graag de weg. Een bril moet niet alleen aantrekkelijk en modieus zijn, hij moet bij jouw persoonlijkheid en de vorm van je gelaat passen. We zijn gespecialiseerd in geïndividualiseerde progressieve glazen die volledig aangepast zijn aan ieders persoonlijke levensstijl en het gekozen montuur. Ook voor lenzen kan je bij ons terecht. Met de juiste opvolging kan iedereen lenzen dragen! We zoeken graag samen met jou naar de beste oplossing zodat je vrij en zorgeloos lenzen kan dragen.

Onze merken voor zonnebrillen, contactlenzen, brillen, monturen op een rijtje: Ray Ban, Oakley, Adidas, Michael Kors, D&G, Prada, Emporio Armani, Guess, Miu Miu, Dior

CONTACTEER ONS