REX WORK- & SAFETYWEAR

Werkkledij, veiligheidskledij en persoonlijke beschermingsmiddelen regio Kruisem & De Pinte

Werkkledij

Passie en uitstraling gaan hand in hand. Vanuit die wetenschap helpen wij van REX onze klanten om die passie te vertalen in een gepersonaliseerde outfit.

Met professionele werkkledij communiceert u een sterke identiteit naar prospecten, klanten en leveranciers. Zo brengt u moeiteloos een krachtige boodschap over, keer op keer. Een sterke identiteit schept vertrouwen en geeft zo uw business wind in de zeilen.

De medewerkers hebben ook zelf baat bij een outfit van topkwaliteit. De juiste werkkledij zorgt ervoor dat uw medewerkers in alle veiligheid en comfort hun werk efficiënt kunnen uitvoeren. Ze worden minder afgeleid door ongemakken en focussen zich beter op hun opdracht. Kortom, je creëert een win-win situatie voor iedereen binnen het bedrijf.

Een outfit die klasse uitstraalt, is een uitstekende manier om uw medewerkers te tonen dat u ze naar waarde schat. Zo kan u ze meer bij het bedrijf betrekken. Het zal hun eigenwaarde een duw in de rug geven, voedt hun intrinsieke motivatie en draagt ertoe bij dat zij zich in alle omstandigheden trots met hun bedrijf kunnen identificeren.

 

Veiligheidskledij

Aandacht voor veiligheid is een must op de werkvloer. Beter voorkomen dan genezen, en dat mag u hier behoorlijk letterlijk nemen.

Europees zijn er veiligheidsnormen vastgelegd die bepalen in welke omstandigheden specifieke veiligheidskledij verplicht is. De meeste courant risico’s zijn:

  • Brand, hitte en vlambogen
  • Beperkte zichtbaarheid
  • Regen
  • Koude
  • Elektrostatische ontladingen (ESD)
  • Chemicaliën

 

 

REX Work&Safetywear gidst u door de dagelijkse gevaren en biedt een antwoord op ieder risico conform de Europese wetgeving. Heeft u vragen hieromtrent, dan staan wij u graag bij met woord en daad.

 

REX on the road

REX komt naar je toe. Onze vertegenwoordigers verlichten je drukke agenda en brengen een uitgekiende selectie van de REX shop met plezier naar je toe. Zo leren we ook onze klanten goed kennen in hun vertrouwde omgeving, daar waar de nieuwe kledij het meest nodig is.

Passie en uitstraling gaan hand in hand. Vanuit die wetenschap helpen wij van REX onze klanten om die passie te vertalen in een gepersonaliseerde outfit. Dress good, Feel good