Restaurant Mub'art Gent

Restaurant Mub'art

Uw restaurant - brasserie te Gent

In 2007 begon Mub’art met een vliegende start na de heropening van het Museum voor Schone Kunsten Gent. De begindagen waren uitdagend. We leerden met vallen & opstaan. Door de jaren heen is onze zaak gegroeid en volwassenen geworden.

Mub’art is een hedendaagse zaak, belgisch-frans met een eigenzinnige kijk. We focussen op ingrediënten die lokaal, vers & seizoensgebonden zijn. Verder proberen we u te verrassen met lekkere wijnen, leuke cocktails en een team om fier op te zijn.

Ons motto is en blijft een leuke ervaring aan te bieden aan onze gasten, op een vriendelijke en joviale manier. Een ervaring! Mub’art wil nog groeien en dat zullen we zeker doen, zonder ons karakter te verliezen.

Dank jullie voor het vertrouwen en de liefde.

Restaurant Mub'art Gent

Gelegen in een museum

Hedendaags Gents restaurant

Mub’art is een hedendaags Gents restaurant gelegen in het Museum voor Schone Kunsten Gent. Gentse-belgische-franse keuken met een eigenzinnige kijk. Bekijk hier alvast enkele foto's.

Lokale producten

We focussen op ingrediënten die lokaal, vers & seizoensgebonden zijn. Ook voor de vegetariërs is er altijd een leuk volwaardig alternatief en passen wij ons met plezier aan de noden en vragen van onze gasten.

U kan onze menukaart hier alvast bekijken. Online reserveren kan via deze link.