Restaurant Kopenhagen

Uw culinair restaurant te Tienen met Italiaanse, Franse en Belgische gerechten

Heerlijke Italiaanse, Franse en Belgische gerechten

Vergis je niet: Kopenhagen heeft, behalve dat het ook een fantastische plaats is, niks te zien met de Deense hoofdstad. Het restaurant, uitgebaat door de Pugliaanse familie Salerno, verenigt het beste uit de mediterrane, Belgische en Franse cuisine. Chef Lino vertrekt van kwaliteitsproducten die hij selecteert op de markt en met hemelse eenvoud en een inventieve touch in zijn keuken bereidt. 25 jaar geleden gestart als een droom van papa Mimmo is Kopenhagen uitgegroeid tot een vaste waarde waar de kinderen het levenswerk van vader met stijl, vriendschap en kwaliteit verder zetten.

Onze keuken

Wij serveren allerlei lekkers uit de zee zoals oesters, kreeft, venusschelpen en reuzegamba’s. Ook de Schotse Angus Beef en de voortreffelijke seizoensgebonden gerechten behoren tot de specialiteiten van het huis! Verder kan je genieten van een heerlijke pasta of huisgemaakte pizza.

Warm welkom

Al 25 jaar lang kunt u terecht in het uiterst gezellige familierestaurant “Kopenhagen” om er te genieten van heerlijke Italiaanse, Franse en Belgische gerechten. De familie Salerno weet u dankzij hun jarenlange ervaring als geen ander op en top culinair te verwennen.

Groepen en feesten

Naast ons restaurant bieden wij ook tal van mogelijkheden aan grotere gezelschappen voor communiefeesten, babyborrels, jubilea en verjaardagen. Onze feestzaal biedt plaats aan 60 personen.