Restaurant DeLy's

Uw restaurant te Knokke-Heist met zwarte truffel en kalfszwezerik

Gastronomisch restaurant Knokke-Heist

Restaurant DeLy's is een trendy adres in het hartje van Knokke-Heist. Licht en gezellig interieur met open keuken. Chef Thierry laat u genieten van een traditionele maar lichte Franse keuken met Aziatische invloeden terwijl zijn echtgenote Véronique voor een vriendelijke en vlotte bediening zorgt. Dit koppel staat garant voor een DeLy’s-ieuze ervaring. Een nieuw restaurant, tussen de Lippenslaan en het Driehoeksplein, dat elke letter van zijn naam volledig waar maakt: Restaurant DeLy's is een onvervalste delicatesse, klaar om geproefd en ontdekt te worden.

Sinds drie jaar verwerft Restaurant DeLy's faam met gerechten die steunen op de klassieke kookkunst. Chef Thierry Desmedt aan het fornuis en liefhebber van het beste op het bord, kiest eigenhandig ingrediënten van topkwaliteit die onder andere inspireren tot de lunch, het Menu DeLy’s-ieux, truffelbereidingen en krokante kalfszwezeriken als specialiteiten van het huis. Die brengt echtgenote Véronique met een natuurlijke elegantie aan tafel.

Laat je niet misleiden door het nieuwe van deze zaak: de familie Desmedt verdiende jarenlang haar sporen in het voormalige gastronomische restaurant Hippocampus in het oude centrum van Knokke. Anders gezegd: ervaring en evolutie gaan in dit nieuwe etablissement hand in hand en resulteren in bereidingen die altijd de basis respecteren, haar verrijken met invloeden uit het Verre Oosten en de gasten verleiden met speelse, maar magische smaaksensaties. Geen wonder dat ‘anders dan anders’ hier een vaak gehoord compliment is.