Restaurant Artisan

Uw restaurant, lunch, tearoom voor de regio's Aalter en Brugge

Restaurant

Jens en Laura heten jullie van harte welkom. Wij hebben beide een opleiding genoten aan de hotelschool “Spermalie” te Brugge waarna we in tal van horecazaken tewerkgesteld zijn geweest met één duidelijk doel voor ogen, een eigen zaak….. We kregen het vroegere “Populierenhof” in het vizier. Met een verbouwing achter de rug van net geen 2 jaar, hebben we een landelijke zaak met moderne touch gecreëerd waar gezelligheid een troef is.

Gevarieerde lunch

In de keuken maken we gebruik van eerlijke, dagverse producten met respect voor het ambachtelijke. We proberen steeds pure smaak te combineren met creativiteit, waardoor komen eten een ware beleving wordt. Naast onze gevarieerde menukaart is er 6 wekelijks een seizoensgebonden keuzemenu met vele suggestie. ’s Middags kan er genoten worden van een gevarieerde lunch. Bij ons komen ook de allerkleinsten niks te kort.

Tearoom

In de namiddag openen we onze tearoom waar u, in een aparte zaal, kan genieten van onze verse pannenkoeken, wafels, gebak, desserts en drankjes naar wens. Deze ruimte kan ook ter beschikking gesteld worden voor de verzorging van kleine evenementen. Achteraan, in de tuin ligt ons zonnig terras. Waar je door de stilte van de natuur tot rust kan komen. Wie bij mooi weer ook wil genieten van de natuur rondom, kan een etentje bij ons combineren met één van de verschillende fiets-, motor- en wandelroutes rondom ‘Artisan’.