Restaurant Arenberg

Uw sterrenrestaurant te Leuven met Frans-Belgische keuken

Gastronomisch dineren in Leuven

Van bij de opening staat één principe voorop: het creëren van een keuken die uitmunt in culinaire topkwaliteit. Koken is een passie, bestemd voor gedreven mensen die zichzelf dagelijks creativiteit, inventiviteit, perfectie en, niet in het minst, organisatie opleggen. Dit alles vindt zijn uitweg in zowel de gerechten evenals in het onthaal, de service en de jonge omkadering van het restaurant. In gans de opzet zijn de begrippen "eerlijkheid" en "eenvoud" troef. Kwalitatieve topproducten, kraakverse kruiden en groenten, smaakvolle bouillons, zachte olijfolie en heel veel liefde voor het vak zijn de ingrediënten voor een lichte, creatieve keuken boordevol gekende en nieuwe smaken, vervolledigd met naar wens aangepaste wijnen!

Het restaurant

Wat Arenberg zo uniek maakt, is de soepelheid in de diverse formules en menu's.

Elke dienst, van woensdag tot en met vrijdagmiddag, het "menu à la carte" waarbij iedere tafelgenoot tegen een vaste prijs zijn eigen 3-gangenmenu samenstelt. Formule gewaardeerd door iedere zakenman!

Elke avonddienst, van woensdag tem zaterdag het menu "Arenberg" - vernieuwend met een vleugje klassiek - hét summum voor elke fijnproever;

Een '4-gangen daglunch all-in' enkel te verkrijgen op zaterdagmiddag