Residentie Vivasse

Uw residentie met serviceflats en assistentiewoningen te Asse

Woonzorgcentrum Asse

Residentie Vivasse biedt mooie eigentijdse flats en staat voor zorgeloos & comfortabel wonen op uitzonderlijk niveau. Wij realiseren dit door een uitgebreid dienstenpakket, zorg-, woon-en lifestyleconcept. Residentie Vivasse biedt een brede waaier aan mogelijkheden in de dienstverlening. Wie nu reeds denkt aan later hoeft behoudens uitzonderlijke omstandigheden, niet meer opnieuw te verhuizen.

Wonen op uitzonderlijk niveau

Residentie Vivasse is een totaal nieuwe residentie, gebouwd met de nieuwste technieken, en biedt assistentiewoningen aan (actieve) senioren.

De flats zijn afgewerkt met duurzame kwaliteitsvolle materialen. De indeling van de privatieve woongedeelten is goed doordacht en garandeert een intens wooncomfort. Comfortabel en veilig wonen vormt het uitgangspunt. De flats zijn aangepast aan de huidige en toekomstige noden van senioren. Kortom, de flats in Vivasse voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie 65-plussers. Residentie Vivasse is toegankelijk voor andersvaliden.

In het kader van de dienstverlening staan meerdere gemeenschappelijke ruimten ter beschikking. In residentie Vivasse is het aangenaam vertoeven. In de gezellige lounge is het aangenaam verpozen, u kan er rustig een boek of de krant lezen, een gesprek aangaan met mederesidenten of u informeren betreft de geplande socioculturele activiteiten. In het restaurant en de bar is het dagelijks genieten van een sterrenservice. Sfeer en gezelligheid zijn troef.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!