Renovatiewerken David Tercalavres

Klusjesdienst te Leuven voor elektriciteit, sanitair, verwarming & badkamerrenovatie


Klusjesman Leuven

Renovatiewerken David Tercalavres is een veelzijdige vakman op vlak van allerlei nieuwbouw- en renovatieprojecten in Leuven en omgeving. Of het nu gaat om sanitair, centrale verwarming, elektriciteitswerken of andere klusjes: David is de man die u zoekt. Wij bieden u een snelle en flexibele service tegen enorm scherpe tarieven. Bovendien haalt u voor al uw werken en karweien één vertrouwd gezicht in huis en dat schept toch wel een band. David Tercalavres is dan ook een traditionele vakman zoals er tegenwoordig nog maar weinig te vinden zijn. Onverwachte problemen houden zich niet aan uw agenda. Gelukkig is David ook in het weekend of buiten de normale werkuren bereikbaar.

Van elektriciteit tot sanitair: 1 gezicht

Is de elektriciteitsinstallatie in uw woning niet langer conform de wettelijke verplichtingen? Dan kan u bij Klusjeswerken David Tercalavres in Leuven terecht voor de nodige werken om uw installatie weer helemaal 'up-to-date' te krijgen.

Gedaan met koude douches

David Tercalavres is uw professionele partner voor al uw bekommernissen op sanitair vlak. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een lekkende leiding, een kapotte douchebak of een niet-doorspoelend toilet: David bellen, dat is het probleem verhelpen!