Comfortabel Wonen

Veiligheidscoördinatie, renovatiecoördinatie, energiedeskundige, ventilatieverslaggever voor Lier

Hoe kunnen we u helpen?

Comfortabel Wonen combineert theorie- met praktijkkennis om het beste uit uw woning te halen op lange termijn. Aan de hand van persoonlijke huisbezoeken en kwaliteitsvolle woninganalyses reiken we de beste en op maat gemaakte oplossingen aan om uw woonkwaliteit te optimaliseren. Zodat u zo lang mogelijk van uw woning kan genieten met een maximum aan comfort.

Een vlotte en persoonlijke aanpak staan steeds voorop in onze dienstverlening. Dat staat vast. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op.

Levenslang wonen

Levenslang wonen, meegroeiwonen, levensloopbestendig wonen. Welke term u ook verkiest, Comfortabel Wonen helpt u ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk van uw woning kan genieten met een maximum aan comfort …

Renovatiecoördinatie

Renovatiecoordinatie Comfortabel Wonen Lier

Verbouwen zonder stress? Het kan! Met een renovatie coördinator kan u gedurende uw verbouwing op beide oren slapen. We nemen de organisatie voor, tijdens en na de werken graag van u over.

EPB verslaggeving

EPB verslaggeving Comfortabel Wonen Lier

Elke nieuwbouwwoning, verbouwing of woninguitbreiding moet voldoen aan vooropgestelde EPB-normen. De woning moet in regel zijn op het vlak van isolatie, energieverbruik en binnenklimaat/ventilatie …

EPC attesten

EPC Attesten Comfortabel Wonen Lier

U gaat een woning verkopen of verhuren? Dan bent u verplicht om op voorhand een EPC certificaat te laten opmaken. Comfortabel Wonen is een erkende isolatie- en energiedeskundige (EP11940)

Ik BENOveer!

Benoveer Comfortabel Wonen Lier

Wie verstandig is BENOveert: RENOveert BEter. Met hoge ambities in energieprestaties, grondig, goed gepland en met deskundig advies. Zodat de renovatiestappen optimaal en in de meest logische volgorde worden uitgevoerd.

Ventilatie verslaggeving

Ventilatie verslaggeving Comfortabel Wonen Lier

Zowel bij nieuwbouw als bij ingrijpende renovatie met bouwaanvraag is sinds januari 2016 een ventilatieverslag verplicht. De bedoeling is de om de luchtkwaliteit in woningen te verhogen. We zijn een erkend ventilatieverslaggever.

Veiligheidscoördinatie

Veiligheidscoördinatie Comfortabel Wonen Lier

Veiligheid eerst! Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht op elke bouwwerf waar minstens twee aannemers gelijktijdig of na elkaar werken zullen uitvoeren. Zelfs al komen deze aannemers nooit gelijktijdig op de bouwplaats.

DOWNLOAD ONZE CHECKLIST "LEVENSLANG WONEN"