De Klussenier Johan Somers

Uw renovatie specialist in de regio Aarschot en Herselt.

Ik ben De Klussenier Johan Somers en sinds 2010 uw renovatie specialist in de regio Aarschot en Herselt. Na een opleiding tot industrieel ingenieur ben ik aan de slag gegaan bij een multinational, waar ik een loopbaan van 24 jaar achter de rug heb. Een grote reorganisatie eind 2009 heeft mij ertoe aangezet om een nieuwe wending aan mijn loopbaan te geven en ik heb dan de stap naar zelfstandig ondernemen gezet, met de hulp van de franchising formule De Klussenier. Een bewuste keuze, want De Klussenier is een sterk merk dat staat voor kwaliteit en afspraken nakomen, waarden waar ik 100% achter sta.

Renovatieprojecten Aarschot

Voor alle renovatieprojecten, zowel klein en groot.

De microbe van het bouwen en verbouwen zit er bij mij al ingebakken sinds wij onze woning hebben gebouwd: buiten de ruwbouw en de CV installatie heb ik, met de hulp van familie, zowat alles zelf afgewerkt. Bij de start en gedurende de eerste jaren heb ik vooral kleinere klussen aangenomen, maar dit is geëvolueerd naar kleine tot middelgrote renovatieprojecten. Sinds 2012 is mijn zoon Bart mij komen helpen in de zaak en dat maakt dat wij nu grotere renovatieprojecten aankunnen met ons tweeën en ook in samenwerking met collega klusseniers, klusjesmannen in de regio Aarschot en Herselt.

Gyproc, tegelwerk, elektriciteit, sanitair, keukens, isolatie ...

Onze focus ligt op alles wat met afwerken en renovatie van interieur te maken heeft: gyproc wanden en plafonds, tegelwerk van wanden en vloeren, laminaat en parket, elektriciteit en verlichting, sanitair, keukens, ingebouwde kasten, binnendeuren, isolatie, Velux ramen. Liefst van al combineren we deze zaken in totaalprojecten zoals: badkamerrenovatie, keukenrenovatie of zolderafwerking. De grote voordelen voor onze klanten is dat zij maar één aanspreekpunt hebben voor de uitvoering van het project en dat dit in één keer, zonder onderbreking kan uitgevoerd worden. Werkregio: Aarschot en Herselt.

Meer informatie?

Met onze kennis en ervaring op vlak van interieur afwerking en ons oog voor detail en kwaliteit, kunnen wij u helpen om uw droom te realiseren. Wij staan u graag bij met raad en daad om uw project vorm te geven en maken een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS