Totaalrenovatie Koen De Schutter

Uw expert te Oostende in totaalrenovatie & renovatiewerken

Renovatiewerken Oostende

U kan bij Totaalrenovatie Koen De Schutter te Oostende terecht voor alle kleine herstellingen tot de grotere totaalprojecten, voor nieuwbouw tot renovatie, voor verwarming tot ventilatie. Samen zoeken wij met u naar de meest rendabele en ecologische oplossing, steeds aan de scherpste prijs en dit voor de regio Oostende en omstreken.

Wij staan garant voor topkwaliteit op vlak van sanitair, verwarming, wamtepompen, zonne-energie, ventilatie, isolatie, airco, tegelwerken en gyprocwerken. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Onze diensten

Wat bieden we?

Totaalrenovatie Koen De Schutter hecht veel belang aan klanttevredenheid. Wij trachten dan ook voor elke job het onderste uit de kan te halen om uw dromen waar te maken. Wij doen vanzelfsprekend alles wat mogelijk is binnen onze eigen competenties. Voor alle andere werken (oa elektriciteit, schilderwerken, stucadoorwerken) doen wij enkel beroep op ervaren en betrouwbare collega's met wie wij al jarenlang nauw samenwerken.

Wij beschikken tevens over de nodige certificaten en diploma's zodat u de renovatie, herstelling of opbouw van uw project in alle vertrouwen aan onze zorg kan overlaten.

✔︎ Voortdurende kwaliteitsbewaking
✔︎ Zo hoog mogelijke klanttevredenheid - zowel voor kleine werken, als voor totaalprojecten
✔︎ Een scherpe en aantrekkelijke prijs
✔︎ Wederzijds respect en open communicatie
✔︎ Het uitvoeren van de werken binnen een vooraf bepaalde en besproken termijn