Lynxiatis kan voor u de totaal renovatie van uw badkamer verzorgen.

Bij zo’n renovatie komt uiteraard heel wat kijken. Niet alleen de sanitaire producten en leidingen zijn van belang maar ook een mooie en degelijke vloerafwerking, tegel -en eventueel pleisterwerken, verluchtig, de juiste isolatie, enzovoorts. Werkelijk alles komt aan bod om voor u een prachtige badkamer te maken voorzien van alle moderne comfort en gebruiksgemak.


Een streling voor het oog!

Eerst bespreken we samen bij u thuis de mogelijkheden. Deze persoonlijke kennismaking dient om uw wensen op vlak van stijl maar ook uw budget samen te brengen met de technische mogelijkheden. Daarna hebt u de mogelijkheid zelf de producten naar uw eigen keuze bij Lambrechts op de Brusselse steenweg te Herent te kiezen. Hier kan u steeds rekenen op professioneel advies en een prachtige showroom met ruime keuze.

Eenvoudig en dichtbij!

U bekomt van mij een volledige offerte met een gedetailleerde beschrijving welke steeds vrijblijvend is. Na een overeenkomst kunnen de werken van start gaan. U droom-badkamer komt dichterbij!
Maar waar gaat u zich ondertussen wassen en verzorgen? Geen probleem, ik voorzie een mobiele badkamer met douche, wastafel, toilet en verwarming zolang de werken duren.


U blijf niet in de kou!

Na afloop van de werken overlopen we alles zodat u nadien zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Neem zeker een kijkje bij mijn realisatie en bij interesse, mag je steeds vrijblijvend contact opnemen.

Ik neem met plezier tijd voor u!