Renovatie Keuken

Bij Lynxiatis kan u terecht voor de renovatie van uw keuken.

Bij de renovatie van een keuken zijn er verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor een mooi nieuw werkblad en nieuwe kastdeurfrontjes. Deze geven uw huidige keuken reeds een volledig nieuwe look voor een betaalbare prijs.

U kan uiteraard ook de keukentoestellen vernieuwen zoals het kookvuur, de dampkap of een bijpassende oven. Een nieuwe spoelbak en keukenkraan kunnen uw keuken weer helemaal up to date maken.

Een totale renovatie van u keuken bestaat ook tot de mogelijkheden. Hier worden eventueel ook de leidingen, verlichting, vloer, wanden en plafond aangepakt. Op deze manier kan u de keuken volledig naar u smaak en moderne eisen maken.
Tijdens deze werken is het mogelijk een tijdelijke, mobiele keuken te voorzien.

Algemene renovatie Lynxiatis Herent


Renovatie Toiletruimte

Bij Lynxiatis kan u terecht voor de renovatie van uw toiletruimte.

Droomt u van een moderne inbouw wc of heeft uw toiletruimte gewoon dringend een grondige opfrisbeurt nodig. Dan helpt ik u graag met deze kleine maar zeer praktische verbouwing.

Ik kan voor u zowel een inbouw wc plaatsen als het volledig afwerken van deze ruimte gaan. Zo komen alle leidingen aan bod, een nieuwe vloer en het plafond inclusief verlichting. Zelfs als de bepleistering niet meer te redden valt, brengt ik hier nieuwe bepleistering aan en wordt er af gewerkt met een mooi laagje verf.

Algemene renovatie Lynxiatis Herent


Renovatie zolderruimte

Bij Lynxiatis kan u terecht voor de renovatie van uw zolderruimte.

Is uw zolder nog niet afgewerkt en heeft u graag wat meer bergruimte, één of meerdere slaapkamers of een ander leuk idee? Geen probleem. We bekijken samen voor u de mogelijkheden zowel op technisch vlak als naar uw budget.

Het is belangrijk dat er over deze ruimte goed wordt nagedacht. Zo is de isolatie van uw zolder één van de prioriteiten maar o.a. verwarming, voldoende stopcontacten en de geschikte verlichting maken uw zolder tot een prachtige ruimte om te vertoeven.


Algemene renovatie Lynxiatis Herent