Wat met mijn reis in Corona-tijden?

In ons 15-jarig bestaan hebben wij al meerdere keren woelige waters doorzwommen: vulkaanuitbarstingen, stakingen, aanslagen, ... De huidige crisis is echter van een nooit geziene orde. Als uw reisagent stellen wij alles in het werk om een zo goed mogelijke oplossing te voorzien op uw maat binnen het wettelijk kader. U vertrouwde ons uw reis toe en daar zult u geen spijt van krijgen.

Bruno De Lathauwer
"Bruno De Lathauwer Annuleer uw reis niet, maar stel ze uit. Mijn medewerkers stellen alles in het werk om u die kans te bieden. U heeft de juiste keuze gemaakt toen u uw reis aan ons toevertrouwde."

Ieders gezondheid primeert

Uiteraard primeert momenteel ieders gezondheid. Zorg goed voor elkaar en volg de maatregelen op. Nadien kunnen we dan des te meer genieten van wat de wereld ons te bieden heeft. Om onze klanten en ons personeel te beschermen, blijven wij nog minstens tot en met 19 april achter gesloten deuren werken.

Onze reiskantoren in Aalst en Gavere

Onze teams zijn momenteel deeltijds aan het werk van thuis uit. Zij zijn per mail bereikbaar op hun rechtstreeks mailadres en op aalst@reizendl.be en gavere@reizendl.be. Er is een telefoonpermanentie (ma-vrij, 09:00-18:00) voor dringende vragen: Aalst: 053 70 17 29 Gavere: 09 384 77 10 Gezien de situatie vragen wij iets meer geduld dan normaal.

Corona voucher: een woordje uitleg

Dankzij de veelbesproken Corona voucher behoudt u als klant uw zuurverdiende centen én kunnen wij als reiskantoor deze crisis doorkomen. Meer informatie over deze maatregel vindt u hier.

Indien u reist in de maand juli of later...

... vragen wij u nog even geduld. Tot op heden hebben wij voor deze vertrekdata nog geen gedetailleerde informatie. Van zodra er meer info beschikbaar is, zal iemand van ons team u contacteren in volgorde van vertrekdatum. Bedankt voor uw begrip.

En vergeet niet: dromen mag!

Het is zelfs belangrijk om in deze tijden positief te blijven. Niets werkt verkwikkender dan reisplannen maken. Sluit je ogen en droom weg op een tropisch strand, een wandeling naar de top van een vulkaan, ... Voor veel klanten hebben wij hun reis naar een latere datum verplaatst, voor andere klanten werken wij aan hun droomreis voor winter 20-21.

Wat met mijn reis in Corona-tijden?