Tips voor vakantie in eigen land

We gaan er nog steeds van uit dat er deze zomer verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa bereisbaar zullen zijn...

Reizen De Lathauwer heeft echter ook een mooi, gevarieerd en interessant geprijsd binnenlands aanbod, dat je volledig verzekerd kan boeken.

Tips voor vakantie in eigen land

Naast onze Vlaamse kustlijn en de Ardennen zijn er nog leuke mogelijkheden. Hierbij een selectie uit het aanbod van Reizen De Lathauwer:

Vaarvakantie: trossen los en u kan vertrekken
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Na een korte opleiding (2u) en een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever. U bepaalt zelf hoelang u aangemeerd blijft, wil u wat meer tijd om een dorpje in de buurt te bezoeken, geen probleem! Na een heerlijke maaltijd op de boot of in een restaurantje langs de oever, kruipt iedereen onder de lakens. Het zachtjes kabbelende water wiegt u al vlug in slaap. Er is geen voorafgaande kennis van de vaarreglementen of brevet vereist.

Fietsen doorheen Vlaanderen en Wallonië
Ga op 4, 5, 6 of 7-daagse met de fiets. ’s Morgens start u wanneer het u best past, u geniet op uw eigen tempo, stopt waar en wanneer het u belieft en wees gerust, het roadbook leidt u via een duidelijk uitgestippelde route naar uw gereserveerde overnachtingsplaats. U fietst doorheen de rustigste en mooiste weggetjes van het land. Je kan kiezen: in één hotel verblijven of elke dag fietsen naar het volgende hotel. Reizen De Lathauwer brengt uw bagage naar het volgende hotel met onze nabrengservice.

Stapvakantie: Wandelarrangementen met overnachtingsplaatsen
In het breed gamma wandelarrangementen wordt uitdrukkelijk rekening gehouden met de kwaliteit en de gezelligheid van de overnachtingsplaatsen. De wandelprogramma’s zijn er voor iedereen, voor jong en oud, klein en groot. Je hoeft niet over bijzondere technische vaardigheden te beschikken, een normale fysieke conditie is voldoende. Je gaat niet wandelen omwille van het aantal kilometers, maar eenvoudigweg om te ontspannen en de wandelregio echt te doorgronden. Je kan kiezen: in één hotel verblijven of elke dag wandelen naar het volgende hotel. Bovendien wordt uw bagage nagebracht, zodat u volop kunt genieten van uw stapvakantie!

Vakantiehuizen
Dicht bij huis op vakantie, maar toch even helemaal weg? Dan is een vakantiehuis ideaal! Met alle aanwezige faciliteiten komt het hele gezin volledig aan z’n trekken. Reizen De Lathauwer biedt u verschillende bungalowparken in Vlaanderen en Wallonië aan zoals Roompot en CenterParcs.

Tips voor vakantie in eigen land