Op weg met de trein

Ga op ontdekking met de trein en zeg vaarwel tegen files en lange check-in procedures. Spoor van punt A naar B en geniet van het landschap of een goed boek. Door het uitgebreide spoornetwerk zijn de mogelijkheden enorm. Of je nu op zoek bent naar een weekendje weg in eigen land of liever een rondreis maakt per trein verder weg.

Met de trein naar Oostende

Neem de trein naar Oostende voor een weekje aan zee in dit comfortabele appartement. Het bevindt zich op 300m van het strand en kijkt vanop de 6e verdieping uit op de haven. Er zijn verschillende leuke restaurantjes in de buurt en ook het centrum van Oostende ligt op wandelafstand.

Lees meer

The Swiss Rail Adventure Classic

Geniet tijdens een avontuurlijke en comfortabele treinreis door het prachtige Zwitserse berglandschap aan boord van enkele beroemde treinen. Deze rondreis brengt je vanuit Zürich o.a langs Zermatt, Lugano en Luzern. Verblijven tijdens de trip doe je in comfortabele 3-sterren hotels.

Lees meer

De Venice Simplon Orient Express komt naar Brussel

Maak de unieke treinreis tussen Brussel en Venetië aan boord van de legendarische Venice Simplon Oriënt Express. Dit treintoestel is uiterst luxueus en comfortabel ingericht, passagiers krijgen er zelf een privé steward toegewezen. Tijdens de reis kun je genieten van uitstekende gastronomie en zicht op de voorbijglijdende landschappen. Eens toegekomen in Venetië verblijf je aan het beroemde San Marcoplein.

Lees meer

Duurzame rondreis door Noorwegen

Tijdens deze rondreis met trein, bus en boot door Noorwegen, ontdek je zowel Oslo als Bergen. Daarnaast is er ook een nachtje voorzien in het pittoreske Flåm, omgeven door natuurschoon. Er is tijdens de reis tijd genoeg om volop te genieten van de landschappen en de Noorse steden.

Lees meer

Op weg met de trein