Ontdek het echte Jamaica

Jamaica is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in het Caribische gebied. Toch zijn er maar weinig Belgen die de mooiste schatten van dit tropische eiland al hebben ontdekt. Wij tonen je de verborgen parels.

Wegwijs op het eiland

De bekendste badplaatsen van Jamaica zijn Ocho Rios, Negril en Montego Bay. Die ken je waarschijnlijk al. Maar ben je al eens in het paradijselijke havenstadje Port Antonio geweest? Of het ongerepte zuiden van Jamaica, dat nog nagenoeg onaangetast is door het toerisme? Wij geven je een rondleiding op het eiland en tonen je onze favoriete plekken.

10 Bucket list ervaringen

Denk jij bij het horen van het woord Jamaica: “mooie strandbestemming, maar weinig te beleven?”. Dan heb je het mis. In Jamaica heb je naast parelwitte stranden namelijk ontelbaar veel mogelijke uitstapjes en excursies, van culinair tot avontuurlijk en romantisch. Wij maakten voor jou een top tien van de ervaringen die op jouw bucket list thuishoren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang is het vliegen naar Jamaica? Wanneer is de beste periode om het eiland te bezoeken? Kun je er een auto huren? Wij hebben voor jou de meest gestelde vragen en antwoorden samengevat in een handig overzicht.

Ontdek onze rondreis

Heb je zin om Jamaica te gaan ontdekken, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze rondreis langs de hoogtepunten iets voor jou. Wij hebben de perfecte route helemaal uitgestippeld. Vraag ons gerust meer informatie.

Ontdek de rondreis

Ontdek het echte Jamaica