Haal alles uit je vakantie

De zomer is ondertussen al goed van start gegaan. Stond je, zodra het mocht, al meteen klaar met je reiskoffers? Of wacht je liever nog even om op vakantie te vertrekken? Gelukkig betekent uitstel geen afstel en hebben wij heel wat prachtige reizen in ons aanbod voor de nabije toekomst of wat verder weg! Wij staan alvast klaar met het meest recente reisadvies, want dat is belangrijker dan ooit. Met de nodige expertise vertellen we je alles over de maatregelen die getroffen worden per transportmiddel, bestemming of verblijf zodat je voldoende geïnformeerd en zorgeloos kan genieten van jouw welverdiende vakantie!

Fiets de Bodensee rond

Wie houdt van fietsen, zal ongetwijfeld genieten van de prachtige route rondom de Bodensee. Deze route is een echte klassieker, wat je direct zal merken aan de fietsvriendelijke omgeving. Geniet van de Duitse Gemütlichkeit en de prachtige natuur met zicht op de Alpen.

Kindvriendelijk Mallorca

Aan het strand van Puerto de Soller ligt het gezellige familiehotel Marina Soller***. Je kan hier naar hartelust wandelen langs de promenade en er is op het eiland ook een mooi aanbod aan activiteiten voor het hele gezin, die je reeds vooraf kan reserveren.

Op avontuur in Veluwe

Een verblijf in Hotel ’t Speulderbos**** staat garant voor een vakantie boordevol natuur en avontuur. Dit familiehotel ligt aan de rand van het bos, trek dus je wandelschoenen aan of neem de fiets en ga op verkenning!

Ontdek Denemarken

Tijdens deze 11-daagse rondreis geniet je van de perfecte combinatie tussen avontuur, natuur en cultuur. Leef je uit tijdens sportieve activiteiten, ontspan in de natuur en laat je onderdompelen in de hippe vibe van Kopenhagen. Een bezoek aan het bekende pretpark LEGOLAND® maakt deze familietrip helemaal af.

Uniek citytrippen

Deze Middellandse Zee cruise brengt je van de ene hippe stad naar de andere. Ontdek de bruisende sfeer in steden als Marseille, Lissabon en Casablanca en geniet aan boord van luxe, rust en een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Een combinatie om u tegen te zeggen en alvast iets om naar uit te kijken in 2021!

Haal alles uit je vakantie