Feestelijke opening op zondag 19 januari bij Reizen De Lathauwer

Feestelijke opening op zondag 19 januari

Wij nodigen u uit op onze Reishappening op zondag 19 januari, uiteraard in ons gloednieuw reiskantoor aan de Gentsesteenweg 41 in Aalst. De hele dag door klinken we met onze klanten op ons 15-jarig bestaan én op ons prachtig kantoor. U kunt tal van presentaties bijwonen over diverse reisbestemmingen. Dat wil ook zeggen dat het eerder aangekondigd event op zondag 8 december NIET doorgaat.

We verhuizen op vrijdag 20 december
Onze kantoren van Lede en Aalst verhuizen beide op vrijdag 20 december naar het nieuwe kantoor in Aalst. Dat wil zeggen dat wij op 20 december niet bereikbaar zijn. Wij hebben immers geen toegang tot de dossiers en mailboxen. Enkel voor dringende zaken kunt u die dag terecht op het nummer 0498 86 98 74.

Ons nieuw kantoor is operationeel vanaf zaterdag 21 december
Vanaf zaterdag 21 december werkt ons team vanuit het gloednieuwe reiskantoor. U kunt parkeren achteraan het gebouw via de inrit links van ons kantoor. Vanaf die dag hanteren wij ook nieuwe openingsuren: Op weekdagen: doorlopend van 9u tot 18u. Op zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u (nov-feb) of tot 13u (mar-okt)

Feestelijke opening op zondag 19 januari bij Reizen De Lathauwer