Reisbureau Heist-op-den-berg

Reisbureau Inforeizen te Hallaar (Heist-op-den-Berg) is uw specialist voor het perfect uitgestippellen van reizen op maat naar Amerika, Alaska, Canada, Hawaii, Australie, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Tanzania, Botswana, Namibie, Zambia en Ijsland.

Verre reizen met kinderen: Ook gezinnen met kinderen blijven bij Inforeizen niet in de kou staan. Verre reizen met kinderen behoort dan ook tot één van onze specialiteiten. Bij het organiseren van deze reizen luisteren wij zowel naar de ouders als de kinderen en maken wij de droomreis voor het ganse gezin.

Inforeizen werkt zonder brochures: Heeft u geen zin meer in het zoeken van uw droomreis in de tientallen brochures of bent u niet helemaal tevreden met de programma’s die hierin worden voorgesteld? Dan bent u aan het juiste adres bij Inforeizen. Wij maken van iedere prijsofferte een brochure op maat.

Roadbook Deluxe: Inforeizen ontwikkelde het enige echte Roadbook Deluxe voor al zijn specialiteiten. Deze "reisgids" op maat geeft u alle informatie betreft bezienswaardigheden, wandelingen, panoramische uitkijkpunten en ritten,... opgeluisterd door prachtige foto's en dit allemaal in kleurendruk. Een gedetailleerde routebeschrijving, Roadatlas en stadskaarten zitten standaard in onze pakketten inbegrepen. Het Roadbook Deluxe is tevens een leuke gepersonaliseerde herinnering aan uw vakantie.

Openingsuren: het kantoor te Heist-op-den-Berg is geopend van maandag tot vrijdag tussen 09u30 en 18u en op zaterdag van 10u tot 13u. Inforeizen werkt voornamelijk op afspraak en dit kan natuurlijk ook na de werkuren. Maak nu uw afspraak!

 

WACHT NIET LANGER EN BEKIJK DE VERSCHILLENDE REISBESTEMMINGEN VIA ONZE WEBSITE