Microblading

Microblading

Microblading, perfecte wenkbrauwen inclusief nabehandeling nu voor maar liefst 150 euro ipv van 275 euro bij Beautysalon Cheila te Turnhout (geldig alleen in maart).

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, maar dit ziet er een stuk minder natuurlijk uit dan de Microblading techniek.

De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat.

Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging. Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde haartjes, dunner dan 1 mm. Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.

Contacteer Beautysalon Cheila voor meer info over microblading of voor een afspraak.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Beautysalon Cheila.