Look van de maand maart 2020

Look van de maand maart 2020

Geïnspireerd door de Pantone kleur van het jaar

Deze maand is onze inspiratie voortgekomen uit de kleur van het jaar, CLASSIC BLUE. Blauw is zonder enige twijfel een van onze favoriete kleuren, het is wereldwijd een van de meest tijdloze kleuren in interieur.  ‘’Classic blue’’ is afgeleid van de kleur van de hemel in de schemering en straalt een positieve sfeer van stabiliteit en vertrouwen uit. Het is een eenvoudige, elegante tint die een ontspannen gevoel geeft aan uw kamer en kan gebruikt  worden in allerlei ruimtes met een breed scala aan kleuren en textuur.

Look van de maand 2020

Kleurenpalet:

Uiteraard draait het bij deze look voornamelijk om blauw!! De afgebeelde kleur genaamd classic blue kun je combineren met eindeloos veel variaties op deze tint, in combinatie met verschillende texturen en composities.

Look van de maand 2020

Kleur- en textuur lagen

Blauw is een kleur die makkelijk te combineren is met andere kleur tinten . Dus voor welke stijl ga jij? Als je dat duidelijk hebt, kun je door middel van een interieur specialist jou ideale kleurenpalet samen laten stellen om het totaal plaatje helemaal kloppend te krijgen. 

Kleur- en textuur lagen geven de stijl diepte en drama. Door combinaties van verschillende blauwtinten en een diversiteit aan texturen creëer je diepte.

Creëer je persoonlijke stijl

Blauw is zoals gezegd een veelzijdige kleur en is geschikt voor elke interieurstijl. Combineer blauw eens met aardse tinten en een naturel kleurenpalet, zo creëer je een oase van rust in huis! Voeg hier wat natuurlijke decoratie aan toe om de look en feel helemaal compleet te maken.

Combineer Classic blue met warme taupe tinten, grijs en metallic om het juist een chique touch up te geven. Het plaatsen van je juiste accessoires en materialen heeft een groot effect op het eindresultaat. Belangrijk dus dat je deze niet vergeet!

Stoffen tips

Het is vanzelfsprekend dat Kobe een breed scala aan blauwe en bijpassende tonen heeft, zowel voor gordijnen als stoffering. In deze look komen de blauwe tinten Alvar, Ragga, Alder, Tour, Easy Linen, Potenza, Arezzo en Levanto voor. Gebruik onze zoekmachine op Kobe.eu voor meer informatie.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.