Look van de maand Juli

Look van de maand Juli

Zomergevoel

Met deze look verwelkomen we de zomer. Een heldere hemel, zon, zee, strand en een zomerse bries. Het doet ons allemaal genieten van dat mooie zomergevoel. Deze look toont een gezellige, zomerse picknick langs een meer.

Look van de maand 2019

Kleurenpalet:

Het kleurenpalet is geïnspireerd door de look zelf: Fris met tinten van oranje en roze, die centraal staan. Deze accentkleuren zijn gebaseerd op het mooiste moment van de dag – zonsondergang!

Look van de maand 2019

Tips van Styling-Team

Het zomergevoel begint bij een licht en luchtig interieur. Verwijder de accessoires die je niet nodig hebt in de zomer, zoals dekentjes en plaids.

Kleuren ...

Het toevoegen van lichte pastelkleuren of heldere kleuren, zorgt ervoor dat je interieur een zomerse uitstraling krijgt. Zorg voor een goede harmonie in het gebruik van complementaire en natuurlijke kleur tinten.

Breng buiten naar binnen...

Haal binnen naar buiten en buiten naar binnen door de styling van de tuin of het balkon aan te passen op je interieur, op deze manier maak je van binnen en buiten één geheel.

Vervang de zware overgordijnen tijdens de zomermaanden door gordijnen met een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt voor een frisse en luchtige zomerse look. Linnen-look gordijnen zorgen voor een licht en fris gevoel. De Levanto met 46 kleuren en de Easy Linen met 55 kleuren hebben beide mooie natuur, pastel en fellere tinten om het zomer gevoel in huis te halen. Voor mooie botanische patronen kun je eens kijken naar onze Sorrento, Filou of Camellia.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.