Look van de maand februari 2020

Look van de maand februari 2020

Een tijdloze elegant velours in een moderne touche

Velours is tijdloos en zijn elegantie is ongeëvenaard in het interieurontwerp. Bij Kobe hebben velourse stoffen altijd al een speciale plek gehad. Deze maand zijn we geïnspireerd door onze gloednieuwe velours BAMA, met een grafisch patroon in een metallic poederprint. De metallic highlights gecombineerd met de glans van velours zorgen voor een moderne, chique uitstraling die een elegant tintje aan elk interieur garandeert.

Look van de maand 2020

Kleurenpalet:

De kleuren in deze look zijn geïnspireerd op de eenvoudige aardetinten met een vleugje chic. Aardetinten zoals koel grijs op de vloer en verschillende kleurtinten van eiken krijgen een moderne elegante upgrade door het donkergroen en goud op het gordijn en accessoires.

Look van de maand 2020

Kies je eigen confectievorm

Geef een modern vleugje chic aan je interieurstijl door deze kamerhoge velours te draperen in een Wave-gordijn of op ringen. 

Doordat de stof kamerhoog is en het dessin subtiel is valt de Bama in alle stijlen goed.

Kleuren combineren

Breng de kleuren van het gordijn terug in uw interieuraccessoires om uw kleurenpalet te accentueren. Ga voor accessoires die uw persoonlijke stijl vertegenwoordigen. De Bama is beschikbaar in 5 prachtige kleuren en biedt u veel mogelijkheden op het gebied van kleurencombinaties en stijlen.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.