Look van de maand December 2018

Look van de maand December 2018

Het is bijna Kerstmis!

De maand december is de inspiratiebron van deze look, met de vreugde van de opkomende feestdagen en een terugblik  op 2018, terwijl we optimistisch uitkijken naar 2019.

De gebruikte stoffen en kleuren in deze look, creëren een verwelkomende en feestelijke sfeer in een chique en warme setting. De kamerhoge gordijnstof Parma wordt hier gecombineerd met de meubelstof Samba op de bank en de velours Volterra op de kussens.

Look van de maand December

Kleurenpalet:

Een combinatie van warme kleurtinten zoals brons, aubergine en grijs worden opgefrist door de kussens in verschillende koraaltinten. Deze kleuren zorgen voor een feestelijke sfeer, die past bij de maand december.

Look van de maand December

Styling Tips:

  • Geef je interieur sfeer door warme, feestelijke kleuren in uw plaids, kussens en andere accessoires toe te voegen.
  • Metaalachtige kleurtinten zoals goud, brons en koper werken perfect in deze look. Voeg deze tinten toe in de vorm van accessoires zoals vazen, spiegels, lijsten, enzovoort…
  • Laat de metalen kleurtint terugkomen in uw kussens en gordijnen. Gebruikt u graag een effen stof? Kijk dan eens naar de Parma, Crosby, Ravenna, Metallic en Potenza, deze stoffen hebben prachtige, warme tinten. Heeft u een voorkeur voor patroonstoffen, gebruik dan de Odile, Allium, Ariane of Monroe. Kijk eens naar onze gedessineerde veloursstoffen zoals de Byron en de Beatrice, deze stoffen hebben mooie metaalachtige accenten in hun kleurenaanbod, die voor een klassiek accent zorgen
  • Veloursstoffen zijn altijd perfect om warmte toe te voegen aan uw interieur. Combineer de Volterra of Scala met textuurstoffen zoals de Samba, of de Bufera en Lyra voor op uw meubelen.
  • Combineren van hedendaagse materialen zoals het ‘plexiglas bijzettafeltje’ gecombineerd met de meer ambachtelijke en ruwe materialen zoals onbehandeld hout, leer of jute gevend deze look kracht.
  • Dankzij de rustige basis in de vloer en wanden kun je knallen met diepe contrasterende kleuren zoals: Burned Orange, Petrol, indigo blauw, donkerrood
Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.