Look van de maand April

Look van de maand April

Klaar voor de lente!

Het seizoen van ontwaken, langer daglicht en het eerste groen. De bloemknoppen kondigen het einde van een lange winter aan.
Met de lente op komst hebben we voor een plezierige en opbeurende stemming gekozen met een lichte en open look in pasteltinten. In deze look lichten wij onze nieuwe kamerhoge satijnen gordijnstof BRILLIANCE uit en op de bank is onze, eenvoudig schoon te maken, BARIUM te zien.

Look van de maand 2021

Kleurenpalet:

Een licht en fris kleurpalet is gecreëerd door de paarse, groene en blauwe pasteltinten met zachte metalen accenten van rosé goud. De kleuren combineren goed waardoor een hartelijk en open gevoel van lente wordt gecreëerd.

Look van de maand 2021

Laat de voorjaarsschoonmaak beginnen

Berg de winter plaids en dikke dekens op en maak je huis gereed door middel van een grote voorjaarsschoonmaak. Het is de perfecte tijd om voor een lichtere en frisse look te gaan in je huiskamer. Opgeruimd en open voor nieuwe interieur inspiratie!

Lichte kleurtinten

Niets zo passend bij de lente als lichte, opfleurende kleuren in interieur. Vervang de donkere, winterse tonen voor lichte aangename kleuren in je gordijnen en accessoires. Gordijnen voegen veel uitstraling toe in de ruimte. Als je donkere gordijnen hebt, dan is het nu de perfecte tijd ze te vervangen voor een frisse nieuwe kleur!

Tijd om bloemen en planten toe te voegen

Een plant is niet alleen een accessoire, maar geeft de kamer leven en brengt een positieve sfeer. De lente is een perfect jaargetijde om prachtige bloemen en planten te vinden welke jouw woonkamer tot leven brengt 

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.