WANTED: Top Verkoper

WANTED: Top Verkoper

Verelst & Gilen Projects is op zoek naar een topverkoper voor nieuwbouwprojecten.

We zijn een snelgroeiende ontwikkelaar in residentieel vastgoed met projecten te Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ons kantoor bevindt zich in Binderveld te Nieuwerkerken. Gelegen in een volledig gerestaureerd kasteel op een domein van 25 ha met slotgracht. Rij onze gietijzeren poort door en iedereen krijgt het ‘wauw-effect’! Slechtgezind naar het werk komen kennen we hier niet.

Welke battles moet je aangaan?

Verelst & Gilen zoekt een verkoper in Vastgoed… en niet zomaar eentje. We zijn op zoek naar een Vastgoed Sales Assistent die uitblinkt! Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwprojecten, van de eerste afspraak tot het sluiten van de verkoop.

Je bent het aanspreekpunt van de klant voor project gerelateerde vragen. Het afsluiten van verkoopcontracten met klanten, voeren van klantenbezoeken, evalueren van klantenbehoeften, verkoopgesprekken & onderhandelingen, etc. schrikken je zeker niet af. Jij kan vlekkeloos verschillende taken uitvoeren.

Je kan relevante ervaring voorleggen in de verkoop van residentieel vastgoed en bij voorkeur in de verkoop van bouwprojecten "op plan". Inzicht en pragmatisme zijn een absolute must. We werken hier in een goed draaiend team dus je rapporteert op regelmatige basis aan de Project Manager. Hands-on mentaliteit is jouw sleutel tot succes, je neemt initiatieven om de verkoop te stimuleren.

Over welke skills moet je beschikken?

Jouw enthousiasme, goodwill & dynamiek weerspiegelen jouw passie voor verkoop. Je bent ondernemend, wint snel het vertrouwen van klanten en hebt een verzorgd voorkomen. Geen zorgen, elke dag een maatpak dragen is geen must. Je bent een doorzetter en gaat recht op je doel af.

Uit welke bouwstenen is onze verkoper opgebouwd? Je kan resultaatgericht werken, autonoom als in team. Je bent flexibel en leergierig. Door je portie ervaring kan je je plan trekken want handjes vasthouden doen we hier niet.

Wat bieden we aan?

Je komt terecht in een dynamisch, jong en enthousiast team. Een uitdagende job in een stimulerende omgeving met een sympathieke cultuur. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, afgestemd op jouw prestaties en op ruime doorgroeimogelijkheden. Deze functie biedt de unieke kans om je helemaal te verdiepen in de wereld van de verkoop in een sterk groeiend bedrijf.

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar aurelie@verelstgilen.be & overtuig ons dat jij een troon krijgt in het kasteel van Verelst & Gilen Projects!

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Verelst & Gilen Projects.