Look van de maand september

Look van de maand september

De laatste zomerdagen

September is de maand waarin we kunnen genieten van de laatste zonnige dagen van deze zomer. Dan zal de herfst het overnemen, en zullen de blaadjes weer van de bomen gaan vallen.

Afgelopen half jaar heeft ons met een nieuw perspectief naar het leven laten kijken. Zo proberen we nu meer te genieten, en het beste te halen uit deze bizarre situatie waarin de wereld zich nu bevindt. Blijven genieten van de laatste zomer dagen in een fijne omgeving is daardoor de inspiratie geworden voor deze look.

Traditionele patronen zoals paisley en ikat worden in deze look in een modern jasje gestoken. Een nomadische mix van patroonstoffen, kleuren, texturen en accessoires creëren een zonnige, bohemien look met een warme, aangename en ontspannen sfeer.

Look van de maand 2020

Kleurenpalet:

Warme oranje tinten, taupe en goud worden gecombineerd in een levendige setting van een natuurlijk kleurenpalet. Verschillende texturen, patronen en materialen zorgen voor een gelaagde diepte in deze look.

Look van de maand 2020

Laat natuur binnen

Heb je geen, of niet genoeg buitenruimte? Creëer het dan binnen! Om deze look na te bootsen kun je gebruik maken van seizoensgebonden planten. Door extra toevoeging van natuurlijke accessoires ontstaat er een sfeervolle ontspanningsplek.

Gemixte patronen, kleuren en materialen

Patronen en kleuren brengen texturen tot leven en spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van de look. Het maken van een combinatie aan patronen zorgt voor een eigen unieke stijl en identiteit.Traditionele patronen kunnen in een moderne setting een verbluffend effect geven. Voeg hierbij accessoires toe die de kleuren en¬¬ het gevoel van de look versterken. 

Stof keuzes

Ga op ontdekking naar jou eigen combinatie aan uni’s, texturen en dessins om een eigen stijl neer te zetten. Onze productzoeker kan daar gemakkelijk bij helpen door te filteren op de gewenste keuzes!

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.