Knesselare

Knesselare is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. De gemeente ligt in de regio Meetjesland en telt ruim 8000 inwoners, die Knesselarenaars worden genoemd. De N44 loopt ten oosten van de dorpskern Knesselare.

Gids van Knesselare

Infogids Knesselare

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Buitenterras bij Speeldorp DinoDorp
jun 25

Buitenterras bij Speeldorp DinoDorp

Nieuw bij buitenterras

Er is een buitenterras aanwezig voor wie wil genieten van onze lekkere ijsjes, pannenkoeken, freaky dinoshakes, snacks en cocktails bij zomerse temperaturen (bij warm weer, ingang via terras – beperkt binnen spelen is mogelijk).

Keuken open tot 20u30 voor wie een...

Halloween Special bij DinoDorp
okt 24

Halloween Special bij DinoDorp

Halloween special bij Speeldorp DinoDorp in Knesselare. Kom verkleed als sprookje of griezel en versier onze Trick or Treat!

Grime/glitter tattoo en BallonClown broccolini van RenB events tussen 15u00 tot 17:00! Verse Oliebollen en soep met brood om jullie buikje te vullen ... mmmm! De ganse...

Land- en tuinbouwmachines Traclabor
Verzekeringen Cuelenaere & PartnersPizza Palace
Keukens Mape