Gooik

Gooik is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. De gemeente telt meer dan 9000 inwoners en noemt zichzelf "de parel van het Pajottenland".

Gids van Gooik

Infogids Gooik

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Uitzonderlijke acties bij Ramen en Deuren Rudi Muylle
sep 19

Uitzonderlijke acties bij Ramen en Deuren Rudi Muylle

Elk seizoen heeft z'n charmes, zo ook de herfst. De natuur en uw tuin nemen de mooiste kleuren aan. Met een terrasoverkapping geniet u ook volop van de tussenseizoenen. Bovendien profiteert u nu van uitzonderlijke herfstacties op een terrasoverkapping van Renson.

▸ Camargue pack

Bij aankoop...

BlueGround licht toe: uw klein pensioen als zelfstandige
sep 3

BlueGround licht toe: uw klein pensioen als zelfstandige

VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) is daarbij een eerste goede piste. U kunt 8,17 % van het netto beroepsinkomen met een plafond van 3.187,04 euro per jaar in dit product investeren.

Vermits het hier over aftrekbare kosten gaat (zoals uw sociale bijdragen) is er al een...

BlueGround licht toe: op uitstap met het personeel
jul 30

BlueGround licht toe: op uitstap met het personeel

In veel kmo’s is het gebruikelijk dat de bedrijfsleiding en het personeel er jaarlijks gezamenlijk op uit trekken. Het leuke aan zo’n personeelsuitstap is dat je de meeste van uw collega’s op een andere manier leert kennen. Bovendien bevordert zo’n teambuilding de samenhorigheid tussen de...

Kapsalon Au3
Sportcafé Koornmolen
Medische pedicure Stefanie Tondeur
Kinesitherapie Aqua Fit Center
Nolens Projects
Kapsalon Happy Hair

Alle deelnemende handelaars uit Gooik