RCE Elektro Solutions

Elektriciteitswerken, automatisatie en elektrotechniek te Sint-Lievens-Houtem

Elektriciteitswerken

Wij staan voor klantvriendelijkheid, kwalitatieve afwerking en een continue opvolging van de projecten waardoor we een professionele wisselwerking met onze klanten kunnen bieden. Ook na je installatie kan je steeds vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en/of info. Elk Vlaams gezin verdient een veilige elektrische installatie met comfort. De blijvend groeiende markt "vraag naar intelligentie in de woning" heeft er toe geleid dat automatisering onze specialiteit geworden is, vandaar onze slogan: START LIVING SMART. Door jarenlange ervaring als elektrotechnieker in grote bedrijven zoals VOLVO TRUCKS en VOLVO CARS zijn we mee met de moderne inovatieve markt van grote en kleine machines als ook plc gestuurde elektrische installaties. Wij zijn actief in Sint-Lievens-Houtem en omstreken.

Nieuwbouw en renovatie

Elk project is uniek, de klant is koning. Grote als kleine projecten, nieuwbouw als renovatie, we gaan er steeds de volle 100% voor om jouw veiligheid en comfort maximaal te stellen. De dag van vandaag is elektriciteit leggen niet enkel meer stroomtoevoer maar er komt al heel wat meer bij kijken zoals internet en digitale toepassingen. We zorgen er steeds weer voor dat je installatie volledig comform de nieuwe wetgeving is en je schema’s als documentatie volledig en klantvriendelijk is.

Domotica

Lichtsferen creëren met je gsm, checken met je tablet wie er aanbelt, je woningverbruik opvolgen, inbraaksystemen met je eigen instellingen... Alles kan de dag van vandaag. Technologie staat niet stil en ook wij niet. We werken met heel gebruikersvriendelijke en degelijke systemen. Contacteer ons gerust vrijblijvend met je wensen, wij maken ze waar. START LIVING SMART

Elektrische laadpalen

Wij leveren en plaatsen elektrische laadpalen voor wagens en ook fietsen, bij jou thuis als voor bedrijven. Ook hier staat de technologie niet stil! Heel wat mogelijkheden hieromtrend, zo zijn er al gebruiksklare systemen met geautomatiseerd en gecentraliseerd facturatiesysteem mét gezichtsherkennen om zo je priveverbruik met je bedrijfsverbruik te scheiden.

Herstel kleine en grote machines

Herstelling nodig aan je automatische poort of aan je geautomatiseerd sproeisysteem, jouw elektrische hakselaar of boormachine doet het niet meer? Dan kan je zeker bij ons terecht. Alles waar een motor of elektrische sturing in zit heeft voor onze experten geen geheimen meer. Ook voor grotere installaties, eerder voor de zelfstandige firma’s onder ons kan er beroep gedaan worden op onze expertise en herstellingsdienst. Door onze jarenlange ervaring als storingstechnieker en hersteller van industriele installaties in bedrijven zoals Volvo Cars en Volvo Trucks hebben we in deze sector al heel wat ervaring opgebouwd. Geef gerust een seintje bij problemen!

Keuring

Gemoedsrust en veiligheid in onze woning is de basis van stabiel leven. We slapen en eten er, voeden er onze kinderen op, komen er tot rust, ... De risico’s op elektrocutie en brand willen we allemaal 100% kunnen uitsluiten! De elektrische keuring is wettelijk verplicht, zodoende is je woning comform de wettelijke veiligheidsvoorschriften imv brand en elektrocutie. Wij doen er dan ook alles aan om deze veilig af te leveren.

Doe het zelvers

Voor wie zelf graag een project leid of de handen uit de mouwen wil steken is er ons "doe het zelvers" concept. Hier creëren wij de optie om zelf te selecteren wat je als klant wil doen in het project. Wil je zelf de werken uitvoeren? Wij voorzien info & advies, jouw schema’s op maat gemaakt en in overleg, het schakelmateriaal, werkhulp indien nodig en jullie keuring. Hier zijn we heel open en flexibel in, de klant is koning.