Ramen en deuren Wintek

Uw expert te Leuven in ramen en deuren

Technisch hoogstaande ramen en deuren

Kiezen voor raamemoties, technisch hoogstaande Belgische producten, op UW maat, onder UW leiding.

24 jaar ervaring

Onze adviseurs vertalen al uw wensen, esthetisch of technisch, naar het profiel, kleur en glas. Of ze vertalen uw "vakantiegevoel aan huis": Brustor zonneluifels of een Brustor Outdoor Living. Onze plaatsers zijn: eigen werknemers, opgeleid door Profel en Brustor, getraind door eigen collega’s, geleid door Wintek. Van plaatsing tot afwerking, alles in eigen beheer, met altijd hetzelfde doel voor ogen: elk project moet opnieuw een schitterende referentie zijn.

Profel en Brustor

Onze leveranciers: Belgische familiebedrijven, oprechte eerlijke werkgevers waar we fier op mogen zijn, samen goed voor meer dan 2000 werknemers en volledige productie in eigen huis. Het geeft u de zekerheid dat alles perfect op elkaar is afgestemd en dat u kan genieten van een uitgebreide Belgische garantie op het materiaal en de plaatsing.

U ZELF verdient deze ervaring

Een perfecte plaatsing aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Aan de hand van uw eerste vragen of een plaatsbezoek stellen wij een offerte samen. Wij bespreken ze graag in detail en houden graag rekening met uw opmerkingen. Indien nodig kan ze verder worden gepersonaliseerd en nog meer aan uw behoeften worden aangepast.

Waarvoor kan u bij ons te Leuven terecht?

  • Ramen, schuiframen en deuren in PVC, ALUMINIUM, HOUT of een combinatie van deze materialen
  • Sectionaalpoorten
  • Zonneluifels, screens en terrasoverkappingen (klassiek of lamellendaken)
  • Rolluiken
CONTACTEER ONS VANDAAG NOG