Ramen en Deuren Rudi Muylle

Uw specialist in ramen en deuren, zonwering en outdoor systemen te Gooik

Ramen en deuren

Rudi Muylle uit Gooik is reeds meer dan 35 jaar actief in de sector. Ze besteden uitzonderlijk veel aandacht aan degelijkheid, afwerking en propere aflevering. Onze leveranciers staan al zo vele jaren onvoorwaardelijk achter ons, waardoor u als klant er alle voordeel uit haalt.

Ramen aluminium

Aluminium kan niet kromtrekken, roesten of barsten, het is zeer eenvoudig te onderhouden, er zijn heel wat kleurenopties en naast de traditionele glanzende poederlakken, zijn ook matte kleuren mogelijk voor uw ramen en deuren. De trend in lakwerk is structuurlak. Deze matte, korrelige afwerking is krasbestendig & onderhoudsvriendelijk.

Ramen PVC

PVC kan afgewerkt worden in zeer veel kleuren, van houtnerfstructuren tot structuren gelakt in alle RAL-kleuren. Verder brengt de keuze voor pvc-ramen of -deuren heel wat voordelen met zich mee. Het materiaal pvc heeft een isolerende werking, is makkelijk in onderhoud. Bovendien zijn uw ramen vanaf het kleinste raam extra met staal versterkt.

Deuren aluminium

De aluminium deuren zijn strak, licht en zeer stevig. Ze zijn voorzien van een maximale veiligheid en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen, van strak tot klassiek. Alle deuren worden op maat gemaakt.

Deuren PVC

De huidige generatie deuren is volledig met staal versterkt, heeft een hoog isolerende werking en is wind- en waterdicht. Tenslotte zijn ze verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en uitvoeringen.


Rolluiken

Het is een heel natuurlijke reflex als we onze ogen sluiten voor te veel zon of ’s nachts als we rust zoeken. Bepaal aan de gevel van uw woning het comfort in huis met rolluiken, in alle weersomstandigheden en op elk moment.

Inbraakbeveiliging

Een gesloten rolluik zorgt voor een bescherming tegen ongewenste indringers. Het veiligheidspakket met versterkte onderlijst, verborgen geschroefde veiligheidsgeleiders en optilbeveiliging, geven u een betere nachtrust.

Zonwering

Rolluiken beschermen bewoners, inboedel en kamerplanten voor teveel zon en UV-straling. Het rolluik voorkomt overhitting van de kamers. Daarom is zonwering voor het raam ook de meest efficiente airconditioner voor uw huis.

Geluidsisolatie

Rolluiken bieden een extra bescherming tegen buitengeluiden. De met schuim gevulde lamellen zorgen voor een prima isolatie en goede nachtrust.

Energiebesparend

De luchtlaag tussen raam en rolluik werkt als thermische isolatie. De vervanging van raam en rolluik kan leiden tot een energiebesparing van 40%.


Zonwering

Welke buitenzonwering past het beste bij U? Een zonnescherm of een terrasoverkapping? Bevestigd aan het plafond, de gevel of onder aan het balkon?

De ideale bescherming tegen overdadige zonnestralen op uw terras en dat past in uw budget, neem dan even de tijd voor onze zonnetenten. Een hele zomer lang de ideale temperatuur in uw veranda. Het kan met de verandazonwering.

Screens houden tot 85 % van de zonnestralen tegen. Hoewel er geen inkijk mogelijk is, is er toch nog voldoende binnenhuis. Ze filteren het licht waardoor er geen verblinding meer is bij fel zonlicht en er bijvoorbeeld ook geen hinderlijke weerkaatsing is op beeldschermen. ZIP-screens zijn schermen waarbij op het uiteinde van de doek een rits zit die vastgehouden wordt in de geleiders. Dit windvaste scherm kan afmetingen tot 6m aan. Ze kunnen gecombineerd worden met een vliegenraam. Screens worden elektrisch bediend of met stang of lint.


Outdoor Systemen

Kies voor een aluminium lamellendaken en doek of screendaken en ervaar hoe je leven verandert, als je meer tijd buiten kan doorbrengen. Een tijdloos design en oneindige mogelijkheden. Geniet van het leven in stijl. De gebruikte materialen zijn slijtvast en bestand tegen zowel extreme hitte als extreme koude.


Sectionale poorten

Deze poorten openen met één druk op de knop en besparen extra ruimte. Ze passen perfect bij zowel moderne nieuwbouw als woningen in landelijke stijl en geven uw huis de juiste look. De hoge isolatiewaarde van onze dubbelwandige electrische garagepoorten houdt de warmte binnen en het geluid van de straat buiten.