Onze producten

Ramen en deuren Herentals

Ramen en deuren

Een eerste indruk van een huis of een gebouw wordt bepaald door de ramen en deuren. Men kan kiezen tussen: hout, pvc en aluminium ramen en deuren.

Hout

Dit is een natuurlijk product, dat sterk isoleert, warm aanvoelt, maar duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Pvc

Dit kan voor verschillende stijlen. De kleur kan men kiezen tussen wit, gekleurde houtstructuren en houtimitaties. Het is isolerend materiaal, weersbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Profiel is van Kömmerling en Veka.

Aluminium

Hierin vind men ook uitéénlopende stijlen en verschillende kleuren. Het is zéér stevig , maar licht materiaal. Het is uiterst duurzaam en heeft een akoestische isolatie. Het is onbrandbaar en is bestand tegen inbraak. Het is een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Profiel is van Kömmerling en Reynaers.

Ramen kunnen verschillende bedieningssystemen hebben nl. draaien, kippen, schuiven of een combinatie.


Vliegenramen en vliegendeuren Herentals

Vliegenramen en vliegendeuren

De kleur kan aangepast worden aan je ramen en deuren. Het is altijd maatwerk.


Plaatsen van binnendeuren Herentals

Plaatsen van binnendeuren

Dit is algemene schrijnwerkerij.

Rolluiken en voorzetrolluiken Herentals

Rolluiken en voorzetrolluiken

Dit past in iedere woning. Rolluiken zijn multifunctioneel. Ze zijn verduisterend. Ze geven privacy, ze schermen u af voor voorbijgangers. Ze zijn isolerend: ze verkoelen in de zomer en verwarmen in de winter. Ze houden omgevingsgeluiden buiten en zijn een veiligheid tegen inbraak.

Je hebt klassieke rolluiken en voorzetrolluiken die manueel of elektronisch worden bediend. Het gebruikte materiaal is pvc of aluminium en je vindt ze in allerlei kleuren.


Zonnewering Herentals

Zonnewering

Hierbij horen de zonnetenten of luifels, screens en overkappingen.

Zonnetenten

Hiervoor maken we gebruik van het merk Brustor. Er is een grote keuze aan acryldoeken zowel in kleur als design. De acryldoeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn kleurvast. De bediening kan met schakelaar of met afstandsbediening.

Screens

Ons materiaal komt van Brustor. Screens houdt de zon buiten maar is lichtdoorlatend. Hierdoor koelt de temperatuur binnen als het buiten warm is. Een Zip screen is windvast.

Overkappingen

Hiervoor worden polycarbonaatplaten of glas gebruikt. Ik werk met het merk Palazzo.


Alle herstellingen Herentals

Alle herstellingen

Herstellingen van a tot z.