C&V Construct

Uw expert te Anzegem voor ramen en deuren in aluminium en PVC

Aluminium- en PVC-constructies

Uw betrouwbare fabrikant van aluminium- en PVC-constructies in Anzegem. Doorheen de jaren bouwden we een solide reputatie op als fabrikant van ramen, deuren en veranda’s. We kiezen onze leveranciers met zorg, zodat we u enkel en alleen kwaliteitsvolle materialen bieden. Kwaliteitswerk dat moeiteloos voldoet aan de huidige en toekomstige normen voor energie, comfort en design.

Vertrouw op onze adviseurs en experts om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Kies zelf aangepaste profielen, kleuren, glassoorten, zonweringen, systemen van inbraakwering en zoveel meer. Een vlekkeloze oplossing vinden voor uw project, dat is onze missie. Contacteer C&V Construct in Anzegem (Vichte) voor uw ramen, deuren en veranda’s bij nieuwbouw en renovatie. Bent u zelf een vakman en zoekt u een betrouwbare fabrikant die enkel topkwaliteit levert? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Stevige, duurzame deuren voor uw woning

Een deur die perfect bij uw gevel past of er zelfs volledig in opgaat? Of wilt u een deur die net contrast creëert en zo de architectuur van uw woning benadrukt? Wat u ook wenst, bij C&V Construct vindt u de oplossing voor al uw wensen. Onze deuren zijn ijzersterk en ontzettend veilig. De standaard meegeleverde vijfpuntsluiting houdt uw gezin veilig en dieven op afstand.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!