Vervarcke Interieur

Uw interieurspecialist voor raamdecoratie, schilder- en behangwerken te Knokke-Heist

Interieuradvies en -inrichting gepersonaliseerd én op maat

Het inrichten van uw woning of horecazaak is een hele uitdaging. Ons team helpt u met passie en kennis van zaken met de realisatie van het totaalplaatje. Uw visie, smaak, keuze en budget staan daarbij steeds centraal. Samen leggen we de juiste accenten en kiezen we de juiste kleuren.

Hiervoor kunnen we een schat aan ervaring en inzicht aan de dag leggen. Kennis van zaken die we ook aan de dag leggen voor het bepalen van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is steeds authentiek en met een overdaad aan charme en persoonlijkheid en zo hoort het. Reeds meer dan 100 jaar is de firma Vervarcke gepassioneerd met interieurs bezig. Van interieurtextiel over behang en verf tot vloerbekleding en meubilair… U vindt het bij ons allemaal onder één dak. Op die manier worden wij uw enige aanspreekpunt voor de totaalinrichting van uw project.

En dat biedt tal van voordelen. Niet in het minst een perfecte coördinatie van de verschillende werken in uw interieur. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om alles perfect op elkaar af te stemmen. Samen streven we naar de gedroomde harmonie voor uw thuis. Werken worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd. Zowel voor raamdecoratie en schilder- en behangwerken als voor vloerbekleding en de herstoffering van meubelen hanteren we steeds de nieuwste technieken en stijlen. We gaan daarbij zeer breed. Van klassieke charme tot hedendaags strak. We kunnen echt alle richtingen uit. Voor jong en oud. En dit op maat van elk budget. Aan inspiratie nooit gebrek. Ook op vlak van meubilair.

In onze showroom te Knokke-Heist merkt u meteen de grote affiniteit die wij hebben met ons vak. Er straalt kunde uit. Oog voor kwaliteit. Passie voor schoonheid. En dat uit zich in een unieke betrokkenheid met uw project.

De klant ontzorgen van a tot z

Een interieur waar je je geborgen en thuis voelt? Een horeca- of retailzaak waar je klanten met plezier terugkeren? Om jouw interieurverhaal te realiseren, moet je bij specialisten te rade gaan.

Het gerenommeerd familiebedrijf Vervarcke Interieur in hartje Knokke-Heist waar de vierde generatie aan zet is, stelt zijn expertise en ervaring ter beschikking van zijn klanten. In 2012 toen het bedrijf 100 jaar bestond, namen Isabel Vervarcke en haar echtgenoot Hans Bouillon de zaak over die tot dan geleid werd door Anne Vervarcke-Pattyn en haar inmiddels overleden echtgenoot Emile. Met dezelfde dynamiek en vurigheid zetten zij het interieurverhaal verder, samen met moeder Anne die hen ondersteunt. Isabel en Anne zijn de vertrouwde gezichten in de winkel-showroom. Hans en zijn vijfkoppig professioneel team waarborgen een persoonlijke service op de werf van schilder- en behangwerken.