PWH Haaltert

Strijk- & Huishoudhulp met Dienstencheques te Haaltert

Werkzoekenden kunnen in het PWH terecht voor informatie betreffende tewerkstellingsmaatregelen, het aanbod PWH-activiteiten, en sollicitaties voor onze poetsdienst en strijkdienst. Privé personen kunnen eveneens in het PWH terecht voor het aanvragen van poetshulp via het systeem dienstencheques.

Poetsdienst

Als particulier kunt u beroep doen op het PWH-dienstenchequebedrijf voor alle activiteiten van huishoudelijke aard (poetsen, strijken, kleine naaiwerk, eten klaarmaken, halen van boodschappen) bij u thuis. Er wordt gewerkt in blokken van 4 uur, per week of 14-daags. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Daarom worden werknemers zorgvuldig geselecteerd.

Hoeveel kost een dienstencheque?
☞ Je betaalt slechts 9 euro per uur en het is bovendien fiscaal aftrekbaar. Je bent wettelijk in orde en dus ook verzekerd.

Waar doe je de aanvraag?
☞ Gebruikers die een aanvraag voor huishoudelijk werk willen doen, kunnen zich richten tot het PWH Haaltert, Hoogstraat 10 te 9450 Haaltert. Tel 053 42 65 45.

Openingsuren:
Maandag tot vrijdag van 08:30 - 12:30 & Namiddag op afspraak
Zaterdag en Zondag Gesloten.

Hoe kan je dienstencheques bekomen?
 Voor de gratis inschrijving en voor het bestellen van de cheques kan je terecht bij het PWH. Je kan het inschrijvingsformulier ook on-line invullen: http://www.dienstencheques-vlaanderen.be Wanneer uw gebruikersnummer is toegekend, kan u dienstencheques bestellen. Vooraleer de cheques te bestellen, kan u best contact opnemen met het PWH om na te gaan wanneer u effectief hulp krijgt.

Papieren of elektronische dienstencheques?
 U bestelt papieren cheques en geeft per prestatiedag 4 cheques aan de werknemer. U bestelt elektronische dienstencheques, waarbij de werknemer na elke prestatiedag met uw vaste lijn inbelt naar een gratis nummer, en 4 prestatie-uren ingeeft. Deze gaan van uw elektronische portefeuille.

Strijkwinkels

PWH Haaltert beschikt naast de poetsafdeling met dienstencheques ook over 2 strijkwinkels.

Deze bevinden zich op volgende locaties:

U brengt de propere was binnen en krijgt de gestreken goederen netjes terug. Betalen kan enkel met dienstencheques. Wanneer het te betalen bedrag niet overeenstemt met het bedrag van de dienstencheque krijg je een tegoedbon die je dan de volgende keer kan gebruiken. Wanneer je nog geen dienstencheques hebt, laat je je eerst aansluiten bij de dienstenchequeorganisatie, Sodexo. Deze aansluiting is gratis en kan gebeuren op hetzelfde adres als de Strijkwinkel.

Na je inschrijving bij Sodexo ontvang je thuis een aansluitingsnummer, hiermee kan je dienstencheques aankopen. De prijs van één cheque bedraagt 9 euro en is voor 30% fiscaal aftrekbaar. Ook mensen die niet meer belastingplichtig zijn kunnen genieten van hetzelfde fiscaal voordeel. Zij moeten een blanco aangifteformulier aanvragen.

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14:00 tot 18 uur
zaterdag van 9 tot 12 uur
Zondag en Maandag Gesloten

 

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!