Puur bewust-zijn

Yoga, reflexologie en ontspanningstechnieken te Dilsen-Stokkem

Ontspanningstechnieken

Indien je ernaar streeft om gezond en gelukkig te leven dan is het van belang te ontdekken waar je blokkades liggen, om te ervaren en te voelen wat je eigen unieke zelf nodig heeft om dit doel te bereiken. Ieder mens is uniek, ook jij! Stel jezelf de vraag: 'Wat heb ik nodig om mij goed te voelen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal?' Puur bewust-zijn uit Dilsen-Stokkem wil graag een plek zijn waar je dit veilig kan ontdekken. Op je eigen tempo en via het aanbod dat jou aanspreekt, kan je hier uitproberen en onderzoeken. Je zal gelijkgestemde zielen ontmoeten. Je zal merken dat je niet alleen bent.

Puur bewust-zijn wil graag een plek zijn waar mensen samen op weg gaan, met respect voor de eigenheid van ieder mens. Veilig, discreet, een bron van welbevinden en een oase om tot rust te komen.

Reflexologie

Gelaatsreflex volgens het Sorensensistem 'Facial Reflex Therapy'. Het gelaat wordt gezien als een spiegelbeeld van het hele lichaam. Stresspreventie of specifieke klachten, elke sessie is op maat van jouw wensen en noden. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens een combinatie van verschillende reflexologietechnieken en methodes uit de hele wereld. Het gelaat wordt gezien als een spiegelbeeld van het hele lichaam. Stresspreventie of specifieke klachten, elke sessie is op maat van jouw wensen en noden.

In een kort gesprek kijken we waar je het meest baat bij hebt, wat je wensen en je klachten zijn. Daarna mag je genieten van een aangename en efficiënte massage van het gelaat. Gelaatsreflex werkt zeer ontspannend bij bijvoorbeeld hormonale verstoringen, klachten van het hoofd, neurologische problemen. Het is voor iedereen toegankelijk en je voelt heel snel het effect. Heb je speciefieke problemen met je ogen of heb je een kind met leerstoornissen, emotionele of gedragsproblemen als gevolg van autisme (ASS), hyperactiviteit, dyslexie... of heb je klachten nav een vroeger trauma: hier zijn speciale protocollen voor, soms gecombineerd met reflexpunten op de voeten.

Yoga

Je kan yoga doen omdat je wil bewegen, tot rust wil komen, nood hebt aan tijd voor jezelf. Je kan yoga doen omdat je 'iets' meer zoekt, omdat je onder de oppervlakte wil kijken en voelen. Wat je reden ook is, probeer verschillende vormen en docenten uit, totdat het plaatje voor jou klopt, totdat je een gevoel hebt van 'hier voel ik me goed en dit past bij mij'.

Dru Yoga ​is een vloeiende vorm van yogareeksen en houdingen waarbij je steeds uitgaat van en terugkeert naar ​het stille punt in jezelf. Elke les bestaat uit een uurtje bewegen en een kwartier diepe ontspanning. Er is aandacht voor je adem, voor je houding, voor je beperking indien je die hebt. Letterlijk iedereen kan Dru Yoga doen, kortom: er is aandacht voor jou!

Je kan bij mij ook hormoonyoga en meridiaanyoga volgen.  Geregeld zijn er korte reeksen pranayama (adembewustzijn) of themalessen zoals yoga en reflex bij spanningshoofdpijn en migraine.