Publi-Rent

Expert te Kruibeke in standenbouw en feestverhuur

Met meer dan 40 jaar ervaring is Publi-Rent uit Kruibeke dé expert in modulaire standenbouw op beurzen met internationale klanten, verhuur van feestmateriaal en feestbenodigdheden voor elk soort evenement. Van bedrijfsfeesten en familiefeesten tot congressen. We hebben letterlijk alles in huis om er een geslaagd feest van te maken. U kan bouwen op onze expertise.

Standverhuur publi-rent Kruibeke

Standenbouw

Wanneer je deelneemt aan een beurs heb je een standruimte nodig die opvalt. Het is van belang dat je bedrijf of product in een passende beursstand wordt gepresenteerd. Bij Publi-rent te Kruibeke kan je een op maat gemaakte beursstand kopen of huren. Ons ervaren team denkt mee om uw bedrijf of product op de beurs volledig tot zijn recht te laten komen. We denken graag out-of-the-box en toveren creatieve ideeën om naar een op maat gemaakt uithangbord en zorgen zowel voor de opbouw, afbraak én presentatie. Onze ervaren standenbouwers staan steeds dicht bij de klant voor advies en hulp, onze soepele service en exibiliteit. Tijdens en na de beurs zorgen we voor een optimale return of investment. Bekijk hier alvast enkele foto's.

Feestverhuur publi-rent Kruibeke

Feestverhuur

U heeft iets te vieren, uw bedrijf organiseert een evenement of congres? Geen probleem, Publi-Rent verhuurt alles, van glazen, servies en bestek t.e.m. tenten. Uw feest organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Publi-Rent te Kruibeke zorgt voor een unieke en stijlvolle aankleding van uw feest of evenement en beleef samen met uw gasten een onvergetelijke dag. Onze brede waaier van feestbenodigdheden laat ons toe de juiste keuze te maken voor uw specieke wensen en toepassingen. Via onze webshop kan je letterlijk alles vinden wat je nodig hebt om een geslaagd feest te bouwen. Kan je iets niet vinden? Geen probleem! Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder. Bekijk hier alvast enkele foto's van onze realisaties.


Internationale ervaring

Onze internationale ervaring helpt met de logistiek, we zorgen dat alle nodige documenten en materialen tijdig aanwezig zijn. Onze standen prijken van Nederland tot Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en zelfs Amerika. Dankzij onze brede waaier van standbouwmaterialen maken we de juiste keuze voor uw specifieke wensen en toepassingen via maatwerk. Belettering, visuals en audiovisuele hoogstandjes zijn mogelijk via onze bekwame partners. We zorgen steeds voor een milieubewust manier van hergebruik zodat de uw beurs inzetbaar is voor volgende evenementen.


CONTACTEER ONS BEZOEK ONZE WEBSITE