Fotoalbums

Psychologie & logopedie Haaltert

PsychoLogo, gevestigd in Haaltert, biedt u logopedische en psychologische begeleiding voor kinderen, adolescenten en volwassenen. U kan ons steeds contacteren voor verdere vragen of voor een afspraak via 0476 37 84 56 of via 0485 85 60 50.

Ons team

Hallo, wij zijn Aagje Provost (logopediste en klinisch psychologe) en Femke Provost (logopediste en klinisch psychologe). Samen met Charlotte De Saedeleer (logopediste) en Silke Coppens (logopediste) vormen wij het team van PsychoLogo. Wij zijn een praktijk voor psychologie en logopedie te Haaltert (Heldergem) en Denderleeuw.

Doelgroep

Kinderen met een vertraagde spraak- en taalontwikkeling, leerstoornissen, stemstoornissen, afwijkende mondgewoonten maar ook aandachts- en geheugenproblemen, werkhoudingsproblemen en sociale-, emotionele- en gedragsproblemen. Ook volwassenen met neurologische spraak- of taalstoornissen en stemstoornissen zijn bij ons welkom. Naast dit alles nemen we ook aandachtstesten en intelligentietesten af. De therapie kan (indien mogelijk) ook aan huis of op school gebeuren.

Foto's

Recensies

Gaan heel goed om met de kinderen, open communicatie met de ouders, heel goeie begeleiding.
- Elke Luypaert
meer recensies

Contact

PsychoLogo Haaltert

Mottedries 20, 9450 Heldergem
  • Logopedie
  • Psychologie
T0485 85 60 50
M0476 37 84 56